ye-logo.v1.2

Балетмейстер Олександр Шиманський відсвяткував 30-річчя роботи в театрі Старицького

Культура 4180

На знак власного ювілею хореограф подарував хмельничанам вечір балету.

Вальс Шопена, полька Штрауса, дуети із балетів «Есмеральда», «Ромео і Джульєтта», угорський чардаш, іспанське фламенко, українські народні танці та інші танцювальні номери побачили хмельничани, котрі завітали на вечір балету «Планета кохання». Крім класичних та народних танців, артисти балету підготували оригінальні хореографічні мініатюри, схожі на маленькі театральні постановки.


Таким чином головний балетмейстер Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького, заслужений артист України Олександр Шиманський відзначив 30-річчя роботи у театрі.
«Сьогодні ми скажемо багато теплих слів на адресу Олександра Шиманського, адже він їх заслуговує. Ця людина мало говорить, зате багато працює. Більше того, він не просто працює, він служить театру», - сказав на початку концерту художній керівник театру Анатолій Пундик.


«Це епохальна людина, згусток енергії. Дай Боже кожному зробити стільки, скільки він, - розповідає про колегу заслужений працівник культури Борис Лободюк. - Хмельничани чекають від нього нових звершень».
До речі, Олександр Шиманський готує новий грандіозний проект — балет «Есмеральда», який хмельничани побачать у наступному театральному сезоні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую