ye-logo.v1.2

Нічия, як перемога

Культура 1404
Фото: Vybory

Хмельницьке «Динамо» здобуло очко у виїзному матчі проти іллічівського «Бастіона»

Восьмого серпня єдиний представник Хмельниччини у Професійній футбольній лізі України провів матч другого туру чемпіонату серед команд другої ліги групи «А». Цього разу «Динамо» завітало на Одещину, де в Іллічівську підопічним Віктора Муравського протистояв «Бастіон».
Попередні зустрічі цих команд завжди проходили в запеклій боротьбі. Однак перемога завжди була за «Бастіоном». У минулому чемпіонаті іллічівці двічі перемагали хмельничан. Спочатку у себе вдома з рахунком 2:1, а потім і в Хмельницькому – 3:2. А тому в футболістів «Динамо» було неабияке бажання зламати цю неприємну традицію. Напередодні матчу хмельничани дозаявили трьох новачків. Футболки «Динамо» надягнули захисники луцької «Волині» Олександр Рубцов, який взятий в оренду, та нікопольчанин Антон Осокін. Вони ж й вирушили до Іллічівська, де Віктор Ілліч використав їх можливості, випустивши на заміну. Ще одним новачком клубу став хмельничанин Максим Горбієвський, який вже грав за «Динамо» в минулому чемпіонаті, і тренерський штаб команди вирішив повернутися до послуг цього хавбека.
Перший тайм протистояння в Іллічівську для гостей видався провальним. А тому й не дивно, що головний тренер «Динамо» Віктор Муравський залишився незадоволеним діями своїх підопічних. До того ж, на 28 хвилині «Бастіон», завдяки влучному удару Бредіса, відкрив рахунок у грі. У перерві Віктор Ілліч вказав на помилки команди, і «Динамо» заграло по-іншому. Агресивний пресинг, контроль м’яча – все це дало змогу «зламати» гру. Однак «зламати» її міг головний арбітр матчу Микола Кривоносов, який на 65 хвилині матчу вилучив з поля Андрія Яремчука. Відігратися в меншості у гостей було дуже мало шансів. Але таке враження, що вилучення Яремчука, розлютило хмельницьких футболістів, і вони продовжували демонструвати змістовний футбол. І результат не забарився. На 79 хвилині матчу стрімка атака «Динамо» завершилася тим, що Сергій Дітковський віддав пас на Олексія Колесникова, і форвард гостей не схибив, пробивши у лівий від голкіпера «Бастіона» кут. У меншості зрівняти рахунок – це міні-подвиг. Однак могли хмельничани здійснити й справжній подвиг, якби Вадим Безвещук наприкінці матчу влучив би у рамку воріт. Але ж і нічия за таких обставин – наче перемога. Олександр Краснянський, головний тренер «Бастіону», залишився незадоволеним грою своєї команди, яка, граючи в більшості, втратила перемогу. А Віктор Муравський, навпаки, подякував своїм гравцям за шалену самовіддачу та проявлений характер.
Наступний матч «Динамо» гратиме в Хмельницькому. 15 серпня о 17.30 на спорткомплексі «Поділля» розпочнеться гра проти білоцерківської «Росі», яка в своєму активі має одну перемогу та одну поразку. До речі, до цього поєдинку в заявці «Динамо» може з’явитися ще один новачок – захисник Євген Сиверчук, який виступав за харківський «Газовик» та молдавський «Ністру».



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую