ye-logo.v1.2

Прогнозована перемога

Культура 1438

Матчі хмельницької футбольної команди проти львівських «Карпат-2» завжди були цікавими та напруженими. Але ж головне, що «вікторія» була на боці подолян. У сезоні 2007-2008 років тоді ще «Поділля» двічі перемагало “Карпати-2” з рахунком 2:0. У минулому ж чемпіонаті «Поділля» в Хмельницькому здолало опір «карпатівців» з рахунком 1:0, а в Львові – «розписали» нічию – 1:1. Другого жовтня вболівальники хмельницького «Динамо» очікували від команди лише перемоги, яка могла вивести команду на перше місце…
На початку матчу здавалося, що нічого не завадить «динамівцям» здобути три очки в цьому поєдинку. Адже команда з перших хвилин розпочала атаки на ворота гостей і вже на 4 хвилині могла відкрити рахунок. Але удар Анатолія Шляхового в дальню від голкіпера «дев’ятку» був не точним. Однак згодом «Карпати-2» вирівняли ситуацію на полі і навіть заволоділи ініціативою. З 8 по 18 хвилину львів’яни п’ять разів пробивали по воротах господарів, тоді як «Динамо» – жодного! До 30 хвилини матчу «карпатівці» могли забити, як мінімум, один гол. Але не судилося. «Якби реалізували свої моменти в першому таймі, то невідомо як би завершився матч», – після поєдинку зазначив наставник «Карпат-2» Володимир Вільчинський. Отож і вийшло так, що на 31 хвилині саме «Динамо» відкрило рахунок у грі. Ярослав Солонинко віддав пас на Олексія Колесникова, який, прийнявши «смугастого» на голову, дочекався, поки той «спуститься» на землю, потужно пробив поміж ноги голкіпера. «У першому таймі, хоч і забили, але зіграли жахливо, – казав після гри головний тренер хмельничан Віктор Муравський. – Добре, що в другій половині поєдинку хлопці почали виконувати те, що тренерський штаб вимагав».
Саме у другому таймі стало зрозуміло, що «Динамо» не втратить перемогу в цьому матчі. Хмельничани почали менше помилятися, активніше діяти попереду, частіше бити по воротах суперника. Та й врешті-решт, забили другий гол. На 61 хвилині Сергій Дітковський виконав кутовий і м’яч опинився в Олексія Колесникова, який стояв у двох метрах від порожніх воріт. Кращий форвард «Динамо» не схибив і забив свій восьмий гол у чемпіонаті. Таким же показником може похвалитися лише нападник чернівецької «Буковини» Владислав Коробкін. Що ж, перемога 2:0 принесла чергові три очки «Динамо». Однак вийти на перше місце хмельничани не змогли – «Буковина» свій матч теж виграла і зберегла за собою першу сходинку. «Динамо» ж, відстаючи на 2 очка та маючи на один зіграний матч більше, поки що друге. 10 жовтня будуть зіграні останні матчі першого кола. Хмельничани в цей день відпочиватимуть. А вже 18 жовтня продовжать боротьбу матчем у Миколаєві.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую