ye-logo.v1.2

«Припливли» до п’ятого місця

Культура 1410

Хмельницьке «Динамо» програло у Миколаєві з рахунком 1:2

18 жовтня хмельничани провели свій матч 12 туру в Миколаєві, де відкривали друге коло першості України з футболу в другій лізі групи «А». Безумовно, цей поєдинок вважався одним із найцікавіших у 12 турі, оскільки грали команди - претенденти на підвищення в класі. Але таку гру цікавою не назвеш!
Україна – не Європа. Це підтвердилося в Миколаєві, де матч, попри погодні умови та стан футбольного поля, на якому можна було на човнах плавати, ні арбітр поєдинку, ні делегат Федерації футболу України не наважилися відмінити. У будь-якому європейському чемпіонаті за таких умов матч не відбувся б. Отож командам довелося «плавати» 90 хвилин, щоб визначити переможця протистояння. У першому таймі краще «плавали» господарі поля, які на 35 хвилині матчу змогли «розпечатати» ворота. А через чотири хвилини у ворота «Динамо» був призначений пенальті! На жаль, МФК «Миколаїв» його реалізував, і рахунок на табло став 2:0. Звісно, на «водяному» полі відіграти  два голи було майже нереально. Однак тренерський штаб пішов у ва-банк, випустивши у другому таймі нападників замість захисників. Яка різниця з яким рахунком програвати? І результат рішучості тренерів не забарився. На 50 хвилині матчу Сергій Дітковський пробив із-за меж штрафного майданчика, і голкіпер відбив удар, однак першим на добиванні був Олександр Ткачук. Для 17-річного форварда «Динамо» – це перший гол в кар’єрі у другій лізі. Однак він став єдиним у ворота господарів у цьому матчі. Хоча моменти були! Однак реалізація…
Поступившись із рахунком 1:2, «Динамо» з третьої сходинки в турнірній таблиці опинилося на п’ятій. І вже 24 жовтня на «динамівців» очікує надважкий домашній матч проти «Бастіона» з Іллічівська, який посідає четверте місце. Початок гри на спорткомплексі «Поділля» о 15.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую