ye-logo.v1.2

Карпатські і подільські пейзажі можна побачити у галереї «на Проскурівській»

Культура 2523
Фото: автора

Хмельницька художниця Надія Храмова запрошує відвідати її персональну виставку живописних картин із пейзажами мальовничих куточків України.

В експозиції «Пейзаж» представлено 37 полотен художниці Надії Храмової, написаних протягом 2011-2015 років. Художниця показала у своїх роботах швидкоплинну красу природи, її характер і загадковість. У колекції є роботи присвячені Поділлю, пейзажі Кам’янець-Подільської фортеці, багато картин змальованих з пейзажів села Книжківці, звідки родом художниця, але найбільше полотен із пейзажами карпатської природи.
За словами авторки художніх творів, кожна робота – результат тривалого спілкування з природою. Деякі роботи написані за один раз, деякі писалися довго. Її захоплення пейзажем почалося з першої поїздки в Карпати.
«Кожна поїздка – це нове відкриття. Мальовничі карпатські краєвиди, гори, річки, широкі простори заряджають емоційно. Коли ми були взимку в Ясені на Закарпатті, жили високо в горах. Ми писали з натури і природа постійно нас підживлювала своєю красою», - ділиться Надія Храмова. – «Природа дає масу вражень, вона ніколи не повторюється. Щодня вона змінюється».
Виставку можна подивитися у галереї «На Проскурівській» (Проскурівська, 47) з 25 лютого по 6 березня з 9.00 до 18.00, крім суботи та неділі.
 

Даша Пастернак.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую