ye-logo.v1.2

Фестиваль молодіжної культури на Старокостянтинівщині

Культура 1466

Відразу двадцять найкращих ді-джеїв, які входять у топ-50 України, виступали за одним пультом на молодіжному фестивалі молодіжної культури, що проходив минулого тижня в мальовничій місцині біля села Попівці на Старокостянтинівщині.

 Ініціаторами його проведення стали члени місцевої молодіжної організації «Вільний простір», ді-джеї Станіслав Мушкет та Олександр Афанасьєв. Їх починання було активно підтримано іншими молодіжними організаціями подільського краю, органами влади і вперше в нашій області набуло статусу офіційного регіонального.
Близько півтори тисячі чоловік протягом двох днів мали змогу, як кажуть, відірватися по повній програмі на лоні природи не тільки під сучасну електронну музику, а й живий звук гуртів – рок-команди, акустичні та вокальні проекти. Помітне місце було відведено історико-тематичній розважальній програмі – цілий блок козацьких забав, серед яких бойовий гопак, герці на конях тощо, запропонували на суд глядачів члени місцевої козацької молодіжної організації. Одним словом, організатори намагалися так побудувати програму і підібрати стилі музики, щоб вони були легкими, доступними і цікавими як для сімнадцятилітніх юнаків і юнок, так і для тих, кому вже за тридцять.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую