ye-logo.v1.2

Метелики та птахи під пильним оком фотомитців (ФОТО)

Культура 2974

У Хмельницькому відкрилася україно-ізраїльська виставка «Діалог з природою».

 Екзотичні африканські тварини, яскраві квіти, тендітні метелики, непосидючі пташки, комахи, яких не здатне розгледіти людське око… Усю цю природну красу можна побачити на фотовиставці «Діалог з природою», яка стартувала у Хмельницькому художньому музеї.
Її ініціатори – українські фотографи Георгій Ференц, Геннадій Романов та Анатолій Вітюк, які працюють в чи не найскладніших жанрах фотографії – макрозйомці та фотополюванні. До проекту вони залучили інших українських та ізраїльських фотографів, які теж захоплюються цим видом мистецтва.


«Кожен із нас в певній мірі дослідник, адже нам постійно доводиться дізнаватися щось нове про комах, тварин. В той же час ми показуємо людям те, чого вони часто не помічають або ж не можуть помітити. Наприклад, тут є фотографії комах, які людське око практично не може вловити», - розповідає ініціатор проекту Георгій Ференц.


Фотограф Геннадій Романов найбільше полюбляє знімати метеликів. Спершу він колекціонував цих гарних комах, однак згодом йому стало шкода їх вбивати, і він «перекваліфікувався» із колекціонера на фотографа.


«Метелики – це найпрекрасніші створіння на Землі, і кожен з вас їх зустрічав. Практично усі фотографії, представлені на виставці, я зняв на території Хмельницької області», - розповідає пан Геннадій.


Фотовиставку «Діалог з природою» можна переглянути у Хмельницькому обласному художньому музеї (вул. Проскурівська, 47) до 17 квітня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую