ye-logo.v1.2

Після «холодного душу» – дві перемоги

Культура 1303

Хмельницький «Ротор» зіграв чергові матчі в чемпіонаті України

Мабуть, найважчий, з моральної точки зору, для хмельничан став виїзд до Калушу Івано-Франківської області, де «Ротор» грав проти лідера аматорської ліги Західної зони «Олімпії». Адже хокей, хоч і багатий на кількість закинутих шайб, але ж не настільки…
У Калуші «Ротор» закинув лише одну шайбу, а пропустив… аж дванадцять! Щоправда, в цьому чемпіонаті одного разу хмельничани пропускали і 14 шайб за матч. Було це в поєдинку проти львівського «Експресу». Разом із тим, після «холодного душу» в Калуші, наші хокеїсти реабілітувалися в Львові, де у напруженій боротьбі здолали «ВІМ-Беркут» з рахунком 3:2.
А 17 січня «Ротор», нарешті, повернувся на рідний для себе хмельницький майданчик, де йому протистояв дрогобицький «Еней». Матч виявився яскравим та цікавим для глядачів. І, найголовніше, переможним для господарів. На дві шайби «Енею» «Ротор» відповів п’ятьма та здобув другу поспіль перемогу.
Що ж, у дев’яти поєдинках хмельничани набрали 13 очок та знаходяться на шостому місці в турнірній таблиці. Стільки ж балів і в рівненського «Фаворита», який знаходиться на п’ятій сходинці. І вже в наступному турі – 21 січня, «Ротор» може «посунути» рівненчан у турнірній таблиці, оскільки ті пропускатимуть гру. А хмельничани вирушать до Луцька, де потрібно буде обіграти місцеву хокейну команду.
Щоправда, зробити це – справа не з легких. Хокейний клуб «Луцьк» посідає другу сходинку в турнірній таблиці та має лише одну поразку в своєму активі – від калуської «Олімпії». У випадку  поразки в Луцьку, «Ротор» може опинитися на сьомій сходинці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую