ye-logo.v1.2

Матч справжніх лідерів

Культура 1880

Хмельницьке «Поділля-Університет» перемогло свого переслідувача

30 січня лідер другої ліги чемпіонату України з міні-футболу «Поділля-Університет» в рідних стінах приймав другу команду першості – тернопільський клуб «Банкір-ТНЕУ». До цього поєдинку була прикута увага з боку вболівальників, які зібралися в спорткомплексі Хмельницького національного університету. Ще б пак, в гості приїхав головний переслідувач подолян у турнірній таблиці, в якого на два очки менше. А тому матч обіцяв бути цікавим та важким для обох команд.
«Поділля-Університет», попри важливість результату в цьому поєдинку, підійшло до матчу з купою кадрових проблем. Насамперед, господарі залишилися без двох важливих гравців – капітана Миколи Сохорука, який був дискваліфікований, та Руслана Кострицького, котрий через травму був вимушений спостерігати за баталіями разом із глядачами. Тернополяни ж скористатися таким подарунком долі не змогли. Побудувавши свою гру в першому таймі виключно від захисту, «банкіри» не витримали натиску господарів. Вже на другій хвилині матчу гостям просто пощастило, коли м’яч після удару Володимира Антонюка влучив у штангу. Однак на десятій хвилині ніхто і нічого не завадило господарям відкрити рахунок у матчі. Комбінація в виконанні Антонюк-Рефель-Ткачук завершилися тим, що останній довів її до логічного завершення. Попри перевагу в рахунку в один м’яч, ситуація на майданчику докорінно не змінилася. «Поділля-Уні- верситет» продовжувало свої намагання довести атаки до голу, а «Банкір-ТНЕУ» – не дати супернику забити. А ось у другій половині гри…
Вже на першій хвилині тернополяни ледве не зрівняли рахунок. На щастя, господарів врятував голкіпер Дмитро Сандулов. Саме він став героєм епізоду, коли на «побачення» із ним вискочив гравець тернопільського клубу. Ще через дві хвилини Сандулову довелося рятувати свою команду вдруге, відбивши потужний удар зі штрафного. Ось тут, мабуть, і стало зрозуміло, що гості вже не будуть відсиджуватися в обороні. Малюнок у грі був змінений, і хмельничанам довелося частіше грати на контратаках. Одна з яких, на 15 хвилині другого тайму, мала б завершитися взяттям воріт. Але «банкірам» вдруге пощастило. Цього разу м’яч влучив у штангу після удару Вадима Рефеля, який в цьому матчі бігав з почесною капітанською пов’язкою. І, як справжній капітан, саме Рефель розрядив ситуацію за півтори хвилини до завершення гри. Отримавши м’яча від партнерів, Вадим пробив щосили… «смугастий» влучив у ногу захисника «Банкіра-ТНЕУ» і зрикошетив у ворота. Рахунок 2:0 розставив всі крапки над «і» в цій зустрічі.
Що ж, перемога над тернополянами дозволила команді Віктора Власова впевненіше почувати себе на першому місці. Однак вся боротьба ще попереду. Шостого лютого на «Поділля-Університет» очікують у Чорткові Тернопільської області, щоб, мабуть, взяти реванш за поразку в Хмельницькому з рахунком 12:2. Десятого лютого хмельничани завітають до Рівного. А вже 13 лютого, найвірогідніше, в Хмельницькому розпочнуть змагання на Кубок України з футзалу серед команд другої ліги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую