ye-logo.v1.2

А в лідерах… хмельничани

Культура 1465

Стартував другий чемпіонат Хмельницького та області, який триватиме аж до травня

Якщо минулого року за почесний трофей змагалися лише чотири хокейні клуби, то нині в боротьбу «пішли» вже шість команд. До того ж географія турніру стала ширшою – доєдналися хокеїсти з Нетішина, де нещодавно відкрилася ковзанка. Отже, 6 лютого відбулися перші матчі чемпіонату Хмельницького та області, а також урочисте відкриття першості.

Підняттю прапора України на ковзанці в обласному центрі передував перший матч цього сезону, в якому зустрілися чемпіон міста «Ротор» та срібний призер минулої першості «Льодовиковий період». Безумовно, це був центральний поєдинок першого туру, в якому віце-чемпіон міста прагнув реваншу за поразку в фіналі першого міського турніру Хмельницького з рахунком 5:2. Але здолати «Ротор», який став ще потужнішим завдяки виступам на всеукраїнській арені – справа не з легких. Вже у першому періоді діючі чемпіони закинули чотири шайби в ворота кращого воротаря чемпіонату міста-2009 Анатолія Ланового. Натомість «Льодовиковий період» спромігся лише на один результативний кидок. Другий тайм став ще цікавішим. Обидві команди заграли швидше та ефектніше, але результат  виявився таким самим, як і в першому періоді. Знову 4:1, і рахунок на табло сяяв цифрами 8:2. А ось у завершальній частині матчу команди «роз- писали» мирову, закинувши по дві шайби. У підсумку, матч із рахунком 10:4 виграв «Ротор», який і очолив турнірну таблицю.
Вже на відкритті чемпіонату, коли на ковзанку вийшли всі команди, окрім нетішинської, яка очікувала на приїзд хмельницької «Насолоди», стало зрозуміло – цього року хокеїстів у нас побільшало. Це, власне, і підкреслив президент федерації хокею в Хмельницькій області Сергій Мандзій, який зазначив, що в минулій першості змагалися 60 спортсменів, цього року – сто. А це свідчить про те, що хокей швидкими темпами набирає популярності на Хмельниччині…
У другому матчі відбулося минулорічне «дежавю». Грали «Атріум» та «Лада», які в 2009 році розігрували між собою бронзові нагороди. Тоді сильнішими були хокеїсти «Атріуму», нині ж… «Лада», в складі якої грають депутат Хмельницької міської ради Віктор Вікарчук та гітарист гурту «Мотор’ролла» Володимир Лисий, зуміла вистояти. І фінальний свисток рефері матчу зафіксував бойову нічию з рахунком 4:4. Натомість, вистояти в матчі проти «Насолоди», за яку грає ще один міський депутат – Валентин Гакало, не змогли хокеїсти «Нетішина». У рідних стінах «енергетики» не знайшли рецепту перемоги над гостями з Хмельницького та поступилися з рахунком 4:10. Отже, після першого туру нагорі турнірної таблиці дві команди – «Ротор» та «Насолода». Однак вся боротьба ще попереду. Адже змагання триватимуть аж до травня.
21 лютого
«Льодовиковий період» – «Атріум».
Початок о 9.40
«Лада» – «Насолода».
Початок об 11.20
«Нетішин» – «Ротор».
Початок о 15.00

28 лютого
«Нетішин» – «Льодовиковий період».
Початок о 15.00
«Ротор» – «Лада».
Початок о 9.40
«Атріум» – «Насолода».
Початок об 11.20
6 березня
«Льодовиковий період» – «Лада».
Початок о 9.00
«Нетішин» – «Атріум».
Початок о 15.00
«Насолода» – «Ротор».
Початок о 10.40

8 березня
«Нетішин» – «Лада».
Початок о 15.00
«Льодовиковий період» – «Насолода».
Початок о 9.00
«Ротор» – «Атріум».
Початок о 10.40

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую