ye-logo.v1.2

Кам’янчани не впоралися із натиском «Поділля»

Культура 1340

Хмельничани, перемігши «Фортецю», вийшли до півфіналу Кубка України

Приємний подарунок до Дня Святого Валентина зробили гравці міні-футбольного клубу «Поділля-Університет». Вони подарували своїм вболівальників гучну перемогу в 1/4 фіналу Кубка України з міні-футболу серед команд другої ліги Західної зони над минулорічним першоліговим бронзовим призером України з футзалу – кам’янець-подільською «Фортецею».
13 лютого обидві команди провели свій перший матч у місті над Смотричем. І «Фортеця», хоч і поступилася «Поділлю» з рахунком 4:6, мала непогані шанси для виходу у півфінал. Для цього кам’янчанам потрібно було 14 лютого в Хмельницькому перемогти з різницею у три голи. І початок матчу-відповіді змусив присутніх у спорткомплексі Хмельницького національного університету говорити про те, що «Фортеця» не здасться, а буде битися до останнього. Лише у перші три хвилини агресивна гра в нападі футболістів з Кам’янця-Подільського змушувала господарів майданчика двічі порушувати правила гри. А за перші шість хвилин першого тайму хмельничани жодного разу не пробили по воротах суперника, тоді як «фортечники» зробили це тричі. Та ще й які це були удари! Але… «Поділля-Університет» на восьмій хвилині «прокинулося» і одразу розставило все на свої місця. Після розіграшу кутового Вадим Рефель влучним ударом у «дев’ятку» відкрив рахунок у грі, який через п’ять хвилин подвоїв Володимир Антонюк. І ось тут почалося найцікавіше. «Фортеця» одразу ж пішла на ризик, замінивши голкіпера на польового гравця. На 16 хвилині за це була «віддячена» Віталієм Морозом, який влучно пробив у порожні ворота. Ще через хвилину Мороз знову покарав гостей за «зайвого» польового гравця та відсутність голкіпера. А на останній хвилині першого тайму порожніми воротами скористався і Вадим Рефель. На перерву команди пішли за рахунку 5:0 на користь «Поділля-Університету». А за підсумками двох матчів рахунок вже був 11:4…
Другий тайм «Фортеця» розпочала із голкіпером, але на 5 хвилині знову замінила його на польового футболіста. Але згодом була вимушена повернути стража воріт на «робоче місце», оскільки залишилася в меншості. І вже гру без голкіпера демонстрували хмельничани. Результативно. Чисельну перевагу на 10 хвилині реалізував Павло Овчинников. Ну, а на 17 та 19 хвилинах хмельничани ще «розписалися» в воротах суперника – голи на рахунку Мороза та Антонюка. За тридцять секунд до завершення матчу крапку в грі з пенальті поставив Максим Мельник, який довів рахунок до 9:0.
24 лютого у Хмельницькому відбудеться перший півфінальний матч проти тернопільського «Банкі-ру-ТНЕУ». Гра-відповідь – третього березня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую