ye-logo.v1.2

«Ротору» в Україні трійка, в місті – п’ятірка

Культура 1385

Минулорічний чемпіон Хмельницького продовжує втрачати очки на всеукраїнських змаганнях та здобувати на міських

27-28 лютого хокеїсти  хмельницького «Ротора» провели  чергові свої матчі. Спочатку вони на єдиній в обласному центрі ковзанці зіграли матч у рамках першості Західно-Української хокейної ліги проти одного із аутсайдерів – львівського «ВІМ-Беркута».
Від «Ротора», який програв сім поспіль матчів, очікували лише перемоги. Тим паче, що в складі гостей на майданчик вийшло чимало вікових хокеїстів, яким вже за 50 років! Але, як-то кажуть, досвід не проп’єш. Що, власне, і довели гравці «ВІМ-Беркута». Перший період показав, що обіграти гостей не так вже й просто. Вони добре контролювали шайбу, грали технічно, а, головне, реалізовували моменти. Тому й не дивно, що на першу перерву команди пішли за рахунку 1:2 на користь львів’ян. У другому таймі хмельничани «оговталися» та почали вирівнювати становище. Тому й результат став дзеркальним відображенням першого періоду – 2:1. Цього разу на користь «Ротора». Отже, на третій, він же і заключний період, команди вийшли з рахунком 3:3. І ось тут почалося… Всі згадали Канаду, де на льодових аренах не лише грають у хокей, а ще й б’ються. Але ми не канадці, а тому всі потенційні бійки, які, здавалося, ось-ось розпочнуться, так і не розпочалися. А рахунок на табло зафіксував нічию з рахунком 4:4. «Ротор» перервав свою серію поразок! Хоча особливих радощів ця нічия не принесла ні хмельницьким хокеїстам, ні вболівальникам. Потрібно було вигравати.
Наступного ж  дня «Ротор» зіграв свій черговий матч у чемпіонаті міста Хмельницького та області проти дебютанта змагань – «Лади», яка теж представляє обласний центр. Матч виявився не менш цікавим за всеукраїнські баталії. «Ротор» у першому періоді зміг закинути лише одну шайбу, а «Лада» – жодної. Разом із тим, «Лада» вирівняла становище у другому періоді, коли змогла зрівняти рахунок у матчі. Ось тільки на третій період цю команду не вистачило… «Ротор», додавши швидкості, довів рахунок до 4:1, забезпечивши собі перемогу в матчі. Щоправда, команди до завершення гри ще обмінялися по одній шайбі, встановивши остаточний рахунок 5:2 на користь минулорічного чемпіона Хмельницького. 
Шостого березня хокеїсти «Ротора» зіграють черговий матч у відкритій першості міста та області проти «Насолоди». А 14 березня на хмельничан очікує чергове випробування у чемпіонаті України. «Ротор» у Хмельницькому прийматиме львівський «Експрес», який посідає третю сходинку в турнірній таблиці. У Львові ж з рахунком 14:2 тріумфував «Експрес».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую