ye-logo.v1.2

Світ в одному кадрі

Культура 1306

У «Родинному домі» відкрилася виставка молодіжного фотомистецтва «Вільне плавання» та були нагороджені переможці інших міських конкурсів фотографії.

Дехто чекав визнання ще з дня міста. Зокрема Юлія Стецюк отримала приз глядацьких симпатій у конкурсі «Хмельницький крізь об’єктив». А ось у турнірі «Хмельницький фотоквест», який також був присвячений дню міста, перемогли Олександр Горенко та Віталій Міхалевський. Журі переглянуло і обирало кращі серед більше, ніж 200 електронних фотографій від 25 учасників та команди. Твори представили як професійні фотографи, так і молоді аматори «мистецтва кадру».

Але основною подією стало-таки відкриття «Вільного плавання». Свої роботи, яких було більше 160, представили 30 молодих фотомитців.

«Ми цей конкурс проводимо вже четвертий рік поспіль, - каже Ксенія Жужа, представник творчого об’єднання «Простір». – На перший конкурс ми шукали учасників, і дуже приємно, що зараз люди самі до нас приходять».

Переможців визначали у чотирьох номінаціях. Організатори виставки стверджують, що такі заходи дають можливість талановитій молоді Хмельницького представити свої роботи публіці та сприяють популяризації фотомистецтва.

«У своїй стихії», «Урбаністичний натюрморт», «Апельсинове кохання», «Вогонь і Лід» - все це різноманіття образів, які для глядача «впіймали» хмельницькі фотомитці. Але передати гру світла та емоцій словами неможливо. Виставку «вільних» творчих пошуків та знахідок молодих фотографів міста можна відвідати до 9 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую