ye-logo.v1.2

«Краса лікує душі!» –

Культура 1456
Фото: Олександр Таран

За таким девізом живе хмельницька художниця Лілія Кулеша

На персональній виставці у приміщенні громадської організації „Асоціація жінок у бізнесі” пані Лілія представила 70 картин. Серія робіт „Люди. Образи. Події” є окремою „сторінкою” цілої творчої віхи художниці „Прозріння”.
„Кожен має свою роль. А жінка – багатогранна. На моїх картинах – портрети-образи різних жінок. Є „Снігова королева” і „Дівчина-тінейджерка”, а є і втілення жіночності та ніжності в світлому портреті „казкової” дівчини. У нас, жінок, стільки потаємних граней...”, – каже Лілія Кулеша.
На цих портретах глядачі не впізнають якусь певну особистість, на картинах – долі жінок – саме так творить їх митець.
За словами художниці, близько 70 відсотків картин на виставці вже знайомі шанувальникам та друзям. Цього разу на виставку завітав батько Лілії, висловлюючи підтримку та захоплення творчістю доньки.
„Я малюю потужно – зараз є близько 130 картин. Для художника головне – зберегти дитячу душу, вона – вічна, це лише тіло – тлінне. Я, як педагог, працюю в школі, дуже добре це знаю”, – ділиться пані Кулеша.
Пані Лілія дуже раділа з того, що на її виставку завітала маленька хмельничанка Катя, яка понад усе хоче також стати художницею. Разом з бабусями дівчинка принесла Лілії Кулеші не лише квіти, а й свої картини.
З роботами ж вже досвідченої художниці „Люди. Образи. Події” можна познайомитися  у „Асоціації жінок”, яка знаходиться біля Вічного вогню, найближчі кілька тижнів. Після виставки в Хмельницькому пані Кулеша готується презентувати 80 своїх творінь у  Меджибожі. Саме ця експозиція закриє цьогорічний „виставковий сезон” нашої землячки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую