ye-logo.v1.2

Перетворитися на тигра хочуть всі

Культура 1891

Сезон новорічних карнавальних костюмів у Хмельницькому відкрито

Останні роки хмельничани особливу увагу почали приділяти тим тваринкам, хто є господарем року за східним гороскопом. Як розповідають у різних салонах та агенціях, цього року досить популярні костюми тигрів.
„Зазвичай запитують дитячі костюми за ролями, які дають у садочках. Це і чарівники, відьми. Але тигри – найпопулярніші, – каже Наталя, флорист-дизайнер. – На карнавали збираються дитячі садочки й молодші школярі, класу до четвертого, п’ятого. І вже випускники, які розуміють, що дитинство минає. Старшокласники замовляють все підряд – „Киці”, „Гаррі Поттери”, „Баби Яги”, „Пірати”. Що тільки можуть вигадати! Буває, приходять із шматком тканини з проханням зробити хоч який-небудь костюм”.
Наталя розповіла, що прокат костюмів коштуватиме приблизно від 80 до 150 гривень.
Переважно всі костюми, які пропонують агенції, –  дитячі. Як розповіла адміністратор весільного салону „Асторія” Людмила, найчастіше запитують „Сніговичків”, „Гномиків”, „Сніжинок” і „Тигрів”, хоча самі дітлахи залюбки „приміряють” „Черепашок Нінзя” чи „Бетменів”.
У „Асторії” прокат дитячих костюмів потягне щонайменше 40 гривень, кращі – до 150 гривень, а сукні, в залежності від тканини та крою – від 100 до 250 гривень.
Досить популярні цього року ще й „Білочки”, „Ялинки”, „Сніговики”, „Мишки” та „Вовки”, як повідомила Інна з весільної агенції „Імперія свята”.
Дорослі також досить активно почали готуватися до карнавалів. А запитують, здебільшого, костюми у стилі „ретро”. Але, на жаль, для таких перевтілень дуже мало готових костюмів, і часто потрібно їх шити під замовлення. Утім в цьому є і свій плюс – ваш костюм на корпоративці буде унікальним і неповторним. Щоб взяти костюм напрокат  у „Імперії свята”, доведеться викласти, в середньому, 300 гривень.
Також костюми для дорослих можна знайти у супермаркетах міста. Найдешевше боа – близько 50 гривень, ковбойські капелюхи та маски коштують приблизно 100 гривень. Переважають серед дорослих костюмів „Снігуроньки” та „Діди Морози”. Такі „образи” коштуватимуть щонайменше декілька сотень гривень.
Є ще один варіант – речовий ринок. Сезон „новорічних аксесуарів” якраз у розпалі. Ціни – на будь-який гаманець.
Тож при бажанні цілком можливо влаштувати найвеселіший святковий карнавал у ніч з 31 грудня на 1 січня. Експериментуйте!



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую