ye-logo.v1.2

„Танцюють всі-3” у Хмельницькому

Культура 1578

В міському будинку культури відбувся передкастинг одного із найпопулярніших українських танцювальних шоу телеканалу „СТБ”

Найкращі танцівники Поділля з’їхалися  випробувати свої сили у відборі на кастинг-шоу „Танцюють всі-3”. Кожному, хто вийшов на сцену, довелося за лічені хвилини показати себе з найкращого боку без попередньої підготовки. Відбір був суцільною імпровізацією.
Всі виступи наших земляків сценарна група від телеканалу „СТБ” зафіксувала на плівку. Далі ці записи переглядатимуть продюсери, хореографи, журі шоу. Протягом місяця-півтора кращих із подільських артистів запросять на зйомки кастингу, як повідомив представник каналу Руслан Щукін.
Журналіст „СТБ” Андрій Пишний, який спілкувався з учасниками передкастингу, розповів, що в кожному місті є свої „родзинки” і позмагатися приходять дуже різні люди. Про фаворитів Андрій не розповідав, мовляв, це суб’єктивна думка, але одного з хмельницьких танцівників з цікавістю розпитував про його захоплення брейк-дансом. Хлопцеві пощастило, окрім виступу, додатково продемонструвати свої вміння.
Загалом містами України „подорожує” шість команд, які шукають таланти.
Наступного разу ми зможемо помилуватися пластикою та артистизмом танцівників вже на зйомках кастингу шоу.
У першому та другому сезонах проекту серед учасників шоу не було представників з Хмельниччини, можливо, у третьому пощастить більше.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую