ye-logo.v1.2

«Насправді кожен камінь – живий», –

Культура 2202
Алла Харусь кожне деревце створює лише з гарним настроєм.

вважає Алла Харусь, голова громадської організації «Співдружність громади» із Онишківець Шепетівського району, яка у вільний час… створює дерева з каміння

Бажання пізнати світ і себе у ньому дало пані Харусь неабиякий поштовх до творчості. Майстриня вже кілька років вивчає таємниці наших пращурів. Спочатку вона захоплювалася нумерологією. Каже, що за датою народження можна не лише спрогнозувати характер людини чи долю, але й навіть вирахувати, які хвороби підстерігатимуть, щоб заздалегідь звернути увагу на проблему. А чому вже людина приходить у цей світ із тим чи іншим слабким органом, це вже залежить від карми. Адже душі безсмертні і приходять на землю, щоб пройти якийсь урок і стати на вищий щабель розвитку. Про це вже вона дізналася на «семінарах духовних знань».
«Духовне навчання – це те, що ми вчилися, як удосконалити свій дух, підсилити його, - пояснює Алла Харусь. – Це прадавні знання, які передаються з покоління в покоління від «відаючих». Я дізналася, як усе в природі взаємодіє, як те ж каміння діє на нас – людей. Тому й почала займатися камінням, щоб щось змінити в цьому житті на краще. Адже камінь – живий, він має свою енергетику».
Виявляється, кожен камінь має начебто відповідати певному органу людини за енергетикою, щоб допомагати, адже наш організм – це згусток енергії. До кожної людини має бути індивідуальний підхід, у кожного має бути свій камінь-талісман.
«Димчатий кварц» захищає від чужих злих намірів, заздрості. За словами пані Алли, він – дуже сильний оберіг, навіть екстрасенси ним користуються. Також захисниками вважають «котяче око», «тигрове» та «орлине» – ті камені, які нагадують око. Блакитно-прозорий «місячний камінь» символізує високий духовний розвиток. Тому його варто носити або мати вдома творчій, духовній, тонкій натурі, з щирим серцем. Виявляється, що цей ніжний камінь навіть може викликати цілком фізичне відчуття пощипування, печіння, якщо людина має інший характер.
А в Інтернеті донька пані Алли, Рита знайшла інструкцію, як робити декоративні дерева з бісеру.
«За феншуєм дерево взагалі має велике значення. Особливо дерево роду. Коли людина його робить і вкладає в нього свою позитивну енергетику, воно матиме  значний вплив», – каже пані Харусь.
Навіть дерево з бісеру впливає на людину своїм кольором. Що вже говорити про деревця з каменями! Вони матимуть взагалі у кілька разів сильнішу дію.
Майстриня поділилася однією таємницею для закоханих. Щоб родина була щасливою і міцною, потрібно у південно-західній частині спальні поставити деревце із рожевих чи червоних каменів. Це привертатиме до оселі любов та злагоду.
І на прощання Алла Харусь розповіла, як вибрати «свій» камінь. Треба настроїтися на «свою хвилю», взяти камінь в руку і прислухатися до своїх відчуттів. Якщо ви відчуватимете спокій, гармонію, тепло, то цей камінь – ваш друг. Якщо ж відчуєте дискомфорт, тривогу, він наче пектиме вашу долоню, тоді вам варто продовжити пошуки свого талісмана. Можливо, з першого разу яскраво, чітко відчути камінь не вдасться, але якщо потренуватися, то цей навик «почути самого себе» може стати у нагоді й у прийнятті інших важливих рішень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую