ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському створили найменше графіті в Україні

Культура 4886
Організатор "Республіки" зазначив, що пізніше Кам
Організатор "Республіки" зазначив, що пізніше Кам'янці можуть з'явитися ще мініатюрні графіті. Фото: Зі сторінки Фейсбук Андрія Зоіна

Сантиметровий колібрі прикрашає будівлю на вулиці Лесі Українки.

Вчора, 8 жовтня, у Кам'янці намалювали ще одне графіті. Цього разу замість кількаметрового зображення на одній з будівель з'явився малюнок, розміром трохи більше сантиметра.

Як розповів організатор фестивалю “Республіка” Андрій Зоін, жартівливий стріт-арт став відповіддю на поширену думку в суспільстві про сучасні українські фестивалі. “Останнім часом багато людей висловлюються, що всі фестивалі в Україні роблять великі за масштабами, але неякісні роботи. Ми ж вирішили заперечити таке твердження, прикрасивши сіру стіну маленьким, але гарним малюнком”, - говорить він.

Маленький колібрі можна знайти на вулиці Лесі Українки

Автором жовтої пташки стала художниця з Києва Анна Звягінцева. За словами Андрія, дівчина дуже надихнулася ідеєю створення маленьких графіті. Тепер вона планує підготувати близько 20 подібних малюнків в столиці України. Вся серія мініатюрних стріт-арів буде присвячена птахам.

Крім цього, вчора у Хмельницькому закінчили роботу над екологічним стріт-артом на вулиці Соборній, 31. Мураліст Михайло Коробков малював картину до Днів сталої енергії у Хмельницькому, витративши на неї близько двох тижнів.

У центрі Хмельницького з'явився ще один гігантський стріт-арт

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую