ye-logo.v1.2

Побачення на Євробаченні

Культура 1639
«Я планую перемогти і представляти Україну в Білорусі», – ділиться планами Вікторія Літвінчук.. Фото: Фото з домашнього архіву.

Вікторія Літвінчук в дитячому центрі «Артек» активно готується до дитячого Євробачення, яке відбудеться 31 липня

Разом з батьками Вікторія ще вдома готувала свій концертний костюм, щодня займалася вокалом і серйозно готувалася до Євробачення морально. Адже в її долю останнім часом, разом із популярністю, прийшли неабиякі труднощі. Після проекту «Танцюю для тебе», Віка разом з мамою переїхала до Києва, де навчається в гімназії. Вона вивчає англійську мову, двічі на тиждень займається хореографією, в інші дні відвідує уроки вокалу і музичну школу. Кожен її день розписаний погодинно. А влітку, замість канікул, постійні концерти, участь в різноманітних конкурсах. Після минулорічного гран-прі на «Чорноморських іграх» у Скадовську, Вікторію цього року запросили для участі в гала-концерті. Планується, що там вона, разом із ще одним відомим подолянином Іваном Березовським, виконає дві композиції. Тому одразу після участі в дитячому Євробаченні Віка виступатиме в наступному концерті.
«Я сподіваюся, що після цих концертів буду готуватися до Євробачення в Мінську, – каже Вікторія  Літвінчук, – адже планую перемогти на відбірковому конкурсі і представляти Україну в Білорусі. А ось перемога 31 липня, значною мірою залежить і від подолян, адже результати визначатимуть також і за кількістю СМС-повідомлень, які приходитимуть на номер кожного учасника. Я дуже сподіваюся на підтримку кожного і обіцяю, що не підведу, намагатимусь якнайкраще заспівати свою пісню».
Конкурс транслюватиметься на першому національному каналі 31 липня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую