ye-logo.v1.2

В хмельницькому «білому домі» вперше відкрили фотовиставку

Культура 1272

Відтепер коридори хмельницької обласної державної адміністрації прикрашають фотографії

Доробки відомого кам’янець-подільсь-кого митця  Станіслава Стояновського розмістилися на одній із стін неподалік  самісінького кабінету губернатора і представляють собою усю красу та багатство подільського краю, як через обрії природи, так і через обличчя людей та, навіть, збільшені образи комах та слимаків.
Як розповідає сам автор, тематика робіт – наше сьогодення з його напруженим ритмом, постійними пошуками краси рідного краю.
До речі, фотороботи пана Станіслава  стали першим кроком перетворення однієї з найголовніших адміністративних будівель Хмельниччини на своєрідну виставкову залу. Хоча, як кажуть сторожили, перша подібна виставка могла з’явитися ще раніше. Її у владних коридорах хотів розмістити Віталій Олуйко, котрий очолював область лише декілька днів. Тодішній губернатор так і не зміг розібратися із планом розміщення в стінах адмі-ністрації електричної проводки, зведеної ще в середині ХХ століття. 
Цього разу перед тим, як знайти місце для величеньких фотополотен, довелося вручну простукати кожний міліметр стін.  
Між іншим, частина представлених на фотовиставці робіт днями вирушить до столиці, де восьмого вересня відбудеться творчий звіт колективів Хмельниччини у Національному палаці мистецтв «Україна» за участю Президента Віктора Ющенка. Передбачається, що у фойє концертного залу буде облаштовано величезну виставку робіт подільських митців, зокрема й Стояновського.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую