ye-logo.v1.2

Титул «Українська мадонна» – знову у Старокостянтинові

Культура 1582
Фото: Вадим

Його здобула мати-вихователька Людмила Деркач

Почесного титулу «Українська мадонна» нещодавно удостоєна мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу міста Старокостянтинова Людмила Деркач, котра разом з чоловіком Семеном виховує двоє своїх і восьмеро прийомних дітей, взятих з будинків-інтернатів.
Приводом для присвоєння почесного звання стала програма місцевих радіожурналістів Оксани Радушинської та Сергія Грищука «Квітка маминого серця», яка була направлена до участі у десятому Всеукраїнському конкурсі серед журналістів «Українська мадонна», що проводиться спільно з благодійною організацією «Фонд святої Марії». Щороку у ньому беруть участь засоби масової інформації, які подають матеріали про жінок-сучасниць, що гідно втілюють у життя образ української мадонни. Цьогоріч програма старокостянтинівських журналістів визнана найкращою.
Приємно, що титул «Української мадонни» вже вдруге потрапляє у місто над Случем. Свого часу цього почесного звання була удостоєна поетеса і журналістка, ведуча програм обласної телерадіокомпанії «Поділля-центр» Оксана Радушинська.




Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую