ye-logo.v1.2

У Красилові реконструювали стадіон

Культура 1450

Займатися фізкультурою та спортом сюда приходять мешканці з усіх мікрорайонів міста

Гарний подарунок до професійних свят Дня фізичної культури та Дня вчителя отримали нещодавно тисячі прихильників здорового способу життя міста Красилова. Силами працівників та тренерського складу місцевої ДЮСШ реконструйовано і оновлено стадіон у центрі міста.
Завдяки сприянню депутата обласної ради Василя Шуляка, корпусу народних обранців районної ради, керівників фінансового управління райдержадміністрації Василя Ходака та відділу освіти Володимира Снігура, були виділені кошти на реконструкцію стадіону, куди на заняття фізкультурою і спортом приходять займатися мешканці з усіх мікрорайонів міста.
Буквально за чотири місяці виросла ця чудова споруда на 200 глядацьких місць з пластиковими сидіннями, ложею для адмінперсоналу та преси, кімнатою для суддів і лікаря. По обидва боки трибун збудовані дитячі роздягальні із санвузлами, душовими кімнатами з безперервним постачанням гарячої води та макетами міні-футбольного поля для проведення тактичних занять з юними спортсменами. Засіяний травою газон футбольного поля.
За дієву спонсорську допомогу у реконструкції стадіону дирекція спортивної школи висловлює щиру вдячність, керівникам агрегатного і машинобудівного заводів Петру Королюку та Анатолію Чайчуку, ТОВ «Гранд-продукт» Володимиру Федченку, приватним підприємцям Олександру Присяжнюку і Анатолію Іванчуку, а також виносить подяку батькам юних спортсменів за активне сприяння у вихованні майбутніх олімпійців України.
Утім, директор Красилівської ДЮСШ Олександр Євтішенков не зупиняється на досягнутому. Він має наміри й далі продовжити оновлювати спортивну базу реконструйованого стадіону. Найближчим часом тут планується облаштувати майданчик зі штучним покриттям для занять з міні-футболу та баскетболу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую