ye-logo.v1.2

Сергій Ковалець очолив київську «Оболонь»

Культура 1453

Столична «Оболонь» недовго залишалася без тренера після відходу з команди до «Кривбасу» Юрія Максимова. Минулого тижня гравцям «пивоварів» був представлений новий головний наставник – виходець із Красилова, більше відомий подолянам як екс-гравець хмельницького «Поділля» Сергій Ковалець. Утім, офіційно контракт з 41-річним фахівцем ще не підписаний. За словами почесного президента клубу Олександра Слободяна, це всього лише справа часу.
Варто нагадати, що свого часу Сергій Ковалець прославився як гравець. Виступав за провідні футбольні клуби: хмельницьке «Поділля», київське «Динамо», дніпропетровське «Дніпро», голландський «Твенте», одеський «Чорноморець», львівські «Карпати», запорізький «Металург», київську «Оболонь», ФК «Красилів», луцьку «Волинь», бориспільський «Борисфен». На початку дев’яностих років здобув титули чемпіона і володаря кубків СРСР та України. Провів десять поєдинків за національну збірну нашої незалежної держави.
Після переходу на тренерську роботу Сергій Ковалець був помічником Мирона Маркевича в харківському «Металісті», згодом очолив ФК «Львів», а останнім місцем роботи красилівчанина стала ПФК «Олександрія», де він був головним наставником.
Одразу після представлення нового головного наставника гравці «Оболоні» відправилися на перші тренувальні збори в Туреччину.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую