ye-logo.v1.2

«Любов до музики згуртовує нашу родину», –

Культура 2493

стверджує дунаївчанка Людмила Рижак

Професія Людмили Костянтинівни має безпосереднє відношення до творчості – вона навчає діток гри на скрипці в Дунаєвецькій дитячій школі мистецтв. Тому, певно, й не дивно, що син Артур та донька Поліанна теж мають гарний музичний слух та голос. Свої здібності вони почали проявляти ще в ранньому дитинстві. А тепер вже й навіть можуть пишатися певними творчими здобутками.
Цього літа Артур представляв Україну на міжнародному дитячому конкурсі «Слов’янський базар», що проходив у Вітебську (Білорусія). Перед цим хлопець успішно пройшов усі етапи відбіркового туру в Києві, поважне журі, до складу якого входили Ян Табачник, Ігор Ліхута та інші відомі особистості, високо оцінили вокал Артура. Вони одноголосно присудили йому перше місце. Досягнути такого високого рівня хлопець зумів завдяки щоденній наполегливій праці. Відшліфувати майстерність йому допомагали викладач Дунаєвецької дитячої школи мистецтв Леоніда Ткачук та викладач Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва Наталя Решовська. Крім того, Артур освоїв і скрипку, в цьому вже, звісно, мамина заслуга.
Бере приклад з брата і сестричка Поліанна, вона також гарно співає та танцює. І, незважаючи на зовсім юний вік, вже встигла взяти участь у міжнародному конкурсі «Арт-преміум», який відбувся у Києві, де виборола перше місце у молодшій віковій категорії.
І хто знає, може, й справді в цій родині підростають майбутні видатні артисти. Принаймні, музика назавжди стане невід’ємною частиною їхнього життя.

Оксана ІВАНЕЦЬ.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую