ye-logo.v1.2

Фрески нададуть інтер’єру вишуканості

Культура 2560
Фото: Валерій Іванюк

В декорі кімнат важливу роль відіграють колір та фактура стін.

Незмінними вимогами були і залишаються практичність, легкість в очищенні від небажаного бруду, довготривале збереження зовнішнього вигляду. За допомогою якісних шпалерів в інтер’єрі можна створити ефект різних епох.
Щоб оформити інтер’єр в класичному стилі, вибирайте шпалери з нейтральним малюнком, текстильним покриттям. Так радить дизайнер-декоратор інтер’єру Юлія Бородишина. За її словами, найкращим рішенням для класичного інтер’єру є традиційна смужка та благородна нейтральна кольорова гама, які можуть прикрасити будь-яку кімнату та сворити у приміщенні атмосферу сімейного затишку.
"Монументальну витонченість, велич, солідність та благородність приміщенню задають фрески. Вони являють собою полотна, які легко наклеїти на будь-яку основу. Фрески - це матеріал, що імітує старовинну стіну з невеликими втратами розпису. Розроблені й створені італійськими майстрами, фрески довговічні, не бояться води та не мають обмежень у розмірі, тому стиків як на маленьких полотнах, не видно", - каже пані Юлія.
Звісно, на усіх етапах виробництва строго дотримуються контролю якості, а всю роботу з виготовлення фрески виконують високопрофесійні майстри й художники. Саме тому 90 відсотків робіт виконуються вручну, починаючи з виконання ескізу та закінчуючи покриттям фрески захисним шаром, що не блищить, не має ані запаху фарби, ані іншої хімічної речовини, не боїться води. Все перелічене свідчить про те, що фрески екологічно чисті, міцні та вологостійкі й підходять для декору будь-якого приміщення.
"Фрески можна клеїти на будь-яку поверхню. Монтаж фресок схожий на технологію клеєння шпалер, - каже дизайнерка. - Фрески мають товщину до 1міліметра та достатньо легку вагу, що дозволяє з легкістю монтувати їх навіть на стелю. До того ж, пейзажна перспектива фресок дозволяє візуально збільшити об’єм приміщення. Доповнюють фреску та гармонічно поєднуються фонові покриття з тріщинами. Спеціально зістарені декоратором стіни в стилі шеббі-шик (потертий шик) з використанням текстурних ефектів старіння, кракелюра, розпису створюють враження будинку з тривалою історією".
Пропонує Юлія Бородишина цікаве рішення інтер’єра в "потертому" стилі: використання шпалер, виготовлених на основі харчової фольги з ефектом старіння. "Такі шпалери нададуть вашому інтер’єру індивідуальності та благородства. І ви завжди будете почуватися в себе вдома комфортно та по-сімейному затишно", - резюмує дизайнер-декоратор.
Широкий вибір різноманітних фресок та шпалер можна знайти в універсальному будівельному магазині. А декор своєї квартири варто довірити професіоналам, аби почуватися вдома як в "своїй тарілці".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую