ye-logo.v1.2

Співачка Наталя Валевська випустила третій сольний альбом

Культура 5361

Наталя Валевська, не дивлячись на надмірну зайнятість на проекті «Народна зірка», закінчила працювати над альбомом «Желанья сбудутся», до якого увійшли 11 пісенних композицій.

За словами її чоловіка та продюсера Володимира Пригладя, альбом вже нині можна знайти на полицях музичних магазинів.
«Желанья сбудутся!» – погодьтеся, такий альбом не можна залишити поза увагою, – каже продюсер. – Пісні, котрі увійшли до збірки, подарують кожному слухачеві краплину сонячного світла, хвилю позитиву й посмішку на вуста. Весела та впевнена в собі, Наталя знає, чого хоче від життя. Тому й у піснях цілком віддає себе творчості, цінує щирість і відкритість».
Також нещодавно команда співачки відзняла новий кліп на пісню «Твоє мовчання». До речі, тему для сюжету «підказало» життя її партнерки по «Народній зірці» Тетяни Фтемової. «В Тані була ситуація, коли чоловік повівся дуже ганебно, – зізнається Наталя. – Коли Таня розповіла мені свою історію, я подумала – ось він, довгоочікуваний сюжет, який ідеально підходить під цю пісню. Дуже часто буває, що чоловікові дзвониш, а він – не відповідає. Гадаю, кожен з нас стикався з подібними ситуаціями».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую