ye-logo.v1.2

Корпоративний новий рік з циганським балаганом і Бабою Петардою

Культура 5837

Трохи менше місяця залишилося до найулюбленішого свята багатьох, яке завжди хочеться зустріти весело і незвично. Про те, як це зробити в компанії колег, і хто може допомогти – дізнавалися кореспонденти „Проскурівського телеграфу”

У кожного своя робота...
З наближенням Нового 2011го року у багатьох компаній виникає питання: як організувати гарний корпоратив? Він має бути максимально невимушеним, цікавим і веселим, як кажуть, без краваток і складнощів. А для цього потрібна людина, яка стане ведучимзатійником новорічної вечірки. Звичайно, роль тамади може „приміряти” на себе якийнебудь веселун із робочого колективу, проте найкраще довірити це професіоналу. Питання де його відшукати вирішується досить швидко. Адже чим менше залишається до новорічної ночі, тим більше оголошень, які пропонують послуги тамади з’являється в газетах, у Інтернеті та, навіть, на стовпах. Якщо з якихось причин замовити тамаду на увесь період святкового застілля немає можливості (послуги найдешевшого мінімум 1 500 гривень), то без привітання запальних казкових героїв аж ніяк не обійтися.

Діда Мороза викликали?
Яке свято без цього бородатого дідугана з мішком подарунків? Він, прихопивши з собою Снігуроньку та, можливо, ще кількох казкових героїв (їхня кількість залежить від суми, яку готовий викласти клієнт) залюбки зробить свято будьякого колективу цікавішим, додасть йому пікантності. Музичнорозважальне шоу з елементами легкої еротики, з конкурсами та іграми пропонує організаторрозпорядник новорічних свят Світлана Шемчук. Тривалість такого шоу від 30 хвилин до години, хоча, звісно, вона може збільшуватися. „Ми враховуємо усі побажання, – каже пані Світлана, – вік, стать, вподобання учасників корпоративу, але маємо свою основу свята. Наша „родзинка” – БабаПетарда. Щойно вона з’являється – одразу „вибухає” гарним настроєм – і вона, і глядачі. Влаштовуємо і „танці з зірками” – танці з Петардою. Для діточок у нас є Баба Яга і ще планується Киця або Кролик”.
Крім традиційних новорічних персонажів можна запросити професійних артистів – баяніста, сопілкаря, східних танцівниць, і навіть, циганський балаган. Або одягнути гостей у барвисті костюми ромів, і коли після другого столу вони вже будуть „такі, як треба”, запросити усіх на танцювальний майданчик – танцювати „циганочку”.
За півгодинне привітання Діда Мороза та Снігуроньки доведеться викласти мінімум 500 гривень, за музичний номер артиста – від 400 гривень.

Свято без конкурсів – не свято
Тому обов’язково слід подбати про те, аби у перервах між тостами, вживанням наїдків і танцями знайшлося місце і для них. Їх не повинно бути надто багато, аби не стомити присутніх, але й не мало, аби задіяти кожного. Ідеально, якщо конкурси будуть пов’язані зі специфікою роботи.
Крім того, усі конкурси повинні мати продуманий жартівливий контекст із елементами імпровізації. Невимушена атмосфера свята гарантується за умови, якщо під час торжества колектив завжди складатиметься з глядачів та учасників. Спершу одні змагаються, а інші сміються і аплодують, а тоді – навпаки.
Заздалегідь варто подбати і про подарунки конкурсантам, адже більшість Дідів Морозів перекладають це на плечі замовників свята. Мовляв, хто краще за шефа знає, що презентувати його підлеглому.

Правила поведінки на корпоративній вечірці
Не ігноруйте корпоративу, відкладіть будьякі справи. Здавна відомо, що усі найважливіші питання вирішуються не за „круглим столом переговорів”, а за щедрим столом із наїдками та напоями.
Не „відбивайтеся” від колективу. До прикладу, якщо бал костюмований – подбайте про відповідний одяг. Якщо ж усі йдуть до ресторану у вечірніх нарядах, то з’явитися на святкуванні у джинсах – далеко не найкращий варіант.
Будьте товариські! Звісно, на роботі є не лише ваші друзіоднодумці, але й недруги. Проте, новорічна вечірка не час і не місце з’ясовувати стосунки. Можливо, навпаки, варто помиритися і розпочати новий робочий рік з нового аркуша?
Обмежте вживання алкоголю. Не ризикуйте власною репутацією, не перетворюйте святкування з колегами на перегони: хто більше вип’є.
Не розмовляйте тільки про роботу, не для того ви усі тут зібралися. Будьте активними, беріть участь у конкурсах, не скупіться на тости, дотепи, компліменти і посмішки. Адже, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш!

Корисні контакти:

Оригінальний тамада.

Тел.: 0976643740, 709715.

Естрадноциркові вітання для дітей та дорослих.

Тел.: 0975583715, 0986017711.

Новорічні привітання від Діда Мороза та Снігуроньки.

Тел. 0677695026.

Дід Мороз та Снігуронька, фея, танцівниці, циганський балаган, баяніст і сопілкар. Послуги тамади.

Тел.: 0972370715, 706596.

Музичнорозважальне шоу з Дідом Морозом, Снігуронькою та БабоюПітардою.

Тел.: 0966512890, 652051.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую