ye-logo.v1.2

Учасники із 36 міст України з'їхались на пісенний фестиваль до Кам'янця

Культура 2224
Для переможців були підготовлені грошові сертифікати
Для переможців були підготовлені грошові сертифікати. Фото: kam-pod.gov.ua/

У журі фестивалю сиділи зіркові судді.

Упродовж трьох днів, 19-21 листопада, у Кам’янці більше тисячі учасників віком від чотирьох років демонстрували таланти у різних номінаціях та жанрах - вокальному, інструментальному, художньому, театральному та хореографічному мистецтві. Про це повідомляють на сайті міської ради. У місті відбувався Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Кам’янця».

“Організатори ставили за мету пошук молодих і талановитих сольних зірок, професійних колективів, досвідчених викладачів. Слідкували за всіма виступами професійні судді – український танцівник і хореограф Влад Яма, народний артист України Віктор Павлік, фіналіст телевізійного шоу «X-фактор» Олександр Кривошапко, фіналіст проекту «Танцюють всі» Вадим Лященко, заслужений діяч естрадного мистецтва України Марк Орловський, туроператор Сергій Босенко і директор фестивалю Віта Савінська.

За результатами фестивалю кам’янець-подільський театр-студія сучасного танцю «Абра» як найкращий танцювальний колектив отримав Кубок Влада Ями, а також перші місця у всіх номінаціях. А юна кам'янчанка Олександра Мазур – Гран-прі фестивалю. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую