ye-logo.v1.2

«Друге місце для нас – це теж перемога!»

Культура 2077
Фото: Вадим Ковальов

Пара наших землячок – Наталя Валевська і Тетяна Фтемова – поступилася у фіналі «Народної зірки3» Златі Огневич та Асану Білялову: останнім глядачі віддали 54 відсотки своїх голосів.

"Ми не сприймаємо цю ситуацію як поразку. Друге місце для нас – це теж перемога! – розповіла «Проскурівському телеграфу» Наталя Валевська. – Дякую Господу Богу, що він бачив, як важко нам було. Якщо Таня співає, якщо за неї голосують, то це вже значить, що вона – зірка!".
Журі відзначило Тетяну та Наталю дипломами фіналісток та вручило їм путівку до екзотичної країни на двох, де дівчата змогли б відпочити від конкурсу. Наразі Наталя від поїздки відмовилася: «Хочу, щоб Татя поїхала на відпочинок зі своїм сином. Вони так скучили одне за одним!».
Асан Білялов, який отримав головний приз шоу – 500 тисяч гривень, під час прямого ефіру пообіцяв, що частину грошей віддасть Тетяні на операцію (у дівчини пухлина на щитовидці). «Чи зробить він це, і коли – покаже час, – каже продюсер Наталі Валевської Володимир Пригладь. – Наразі Таня повернулася додому в Кам'янецьПодільський».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую