ye-logo.v1.2

«DaKooka» у Хмельницькому: багато жартів, зізнання і програма аж на 30 пісень

Культура 3481
«DaKooka» виступила у Хмельницькому 8 березня
«DaKooka» виступила у Хмельницькому 8 березня. Фото: автора

Концерт тривав упродовж двох годин.

«DaKooka» зробила подарунок своїм прихильникам у Хмельницькому – не лише через те, що приїхала з концертом 8 березня, а й тому, що виконала програму аж у 30 пісень.

Вона мала виступати у міському моно-театрі «Кут», але так сталося, що за два тижні до концерту усі квитки розкупили. І оскільки бажаючих послухати «DaKooka» було більше, виступ перенесли у «GASTRO-BAR 7.62». Було трохи тісно, але поміститися змогли усі.

Концерт відбувся 8 березня, тож «DaKooka» розпочала його привітанням своїх прихильниць і піснею «Smell».

У перервах співачка просила задавати їй питання. Так усі дізналися, вік Каті (23 роки), її зріст (175 сантиметрів) і навіть вагу (60 кілограмів, що, зі слів співачки, на 5 кілограмів менша від ідеальної).

Окрім таких нестандартних запитань, були й традиційні, як от враження про місто. На це Катя з посмішкою, але чесно відповіла – «Дуже класно, але все, що я бачила у Хмельницькому, це "ART PUB" і "GASTRO-BAR"».

Перед концертом хтось попросив заспівати пісню «Мозг». «DaKooka» написала її дуже давно, але все-одно спробувала згадати. Трохи збивалася, але зал її дуже підтримував.

Також «DaKooka» виконала пісні: «Руки», «Тримай», «Знала», «Не ссы», «Море», «Если бы заново я родилась» та інші. І майже кожну прихильники співали разом з нею.

Окрім власних, «DaKooka» співала кавери на улюблені пісні. Один з них, на пісню «Running Away» Боба Марлі, назвала дуже життєвим (у пісні йдеться про те, що від себе не втечеш).

Як бонус, після основної програми, «DaKooka» виконала декілька електронних треків.

А також розповіла, що зараз готує нову програму – «200 грамів Куки», яку презентує у Києві 21 квітня. Секретів покищо не розкриває, натомість розповіла цікаву історію назви програми.

«Мене зараз всі починають запитувати, чому 200 грамів. У нас в Чернівцях є музичний магазин, де можна брати техніку в оренду. І коли приходиш і запитуєш у цього чоловіка, скільки коштує орендувати лазер, він каже – 200гривень. А це світло? – 200 гривень. А оренда піаніно скільки буде коштувати – 200 нормально тобі буде, чині? Тобто 200 це нормальна стабільна ціна, – жартує Катя. – Або коли йдете ви в бар, це особливо чоловіків стосується, ви берете 100 грамів віскі, потім ще 100, і більше не берете, правильно? Бо більше не потрібно, а менше – вже не те. Навіть по квитках дивимося: 200 гривень на концерт це стабільна хороша ціна, 250 – вже не те. Тому – "200 грамів Куки". Стабільність».

Також «DaKooka» виконала декілька нових пісень.

Після концерту «DaKooka» фотографувалася зі всіма охочими, давала автографи і обіймалася. А ще – пообіцяла, що приїде наступного року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую