ye-logo.v1.2

В очікуванні нового альбому: хмельницький гурт «STANZA» презентував весняну пісню

Культура 2491
Альбом «Крилами» презентують вже цієї весни
Альбом «Крилами» презентують вже цієї весни. Фото: з офіційної сторінки гурту у «Vk.com»

Також фронтмен гурту розповів, коли чекати на реліз альбому.

«Йде Весна» – саме таку назву має нова пісня гурту «STANZA», яку вони презентували декілька днів тому.
Фронтмен гурту Андрій Журба розповів, що текст пісні їм запропонував і люб'язно дозволив доробити «під себе» 25-річний хлопець з Житомирщини.

«Святослав Тартасюк – наш слухач. Особисто з ним ніколи не бачилися, але він написав мені і запропонував свої тексти, – розповів Андрій Журба. – Ми взагалі такого не практикуємо, тому що тексти до пісень я завжди пишу сам. Єдина пісня, написана сторонньою людиною, – "Ти підвелася з колін" (текст написала Жанна Грель, поетеса з Городка). А тут Святослав написав. У нас якраз вже була готова мелодія, було аранжування, не було тільки тексту. Нам потрібно було щось легке і оптимістичне, але ідеї не було. І от коли я побачив "Йде весна", вона мені сподобалася, то ж я поросив дозволу переробити цей текст під нас. Фактично я переробив його відсотків на 50, але сама ідея належить Святославу».

Як відомо, ця пісня, разом із «Розфарбуй», «Я її шукав» і «Для неё», увійде до нового альбому гурту – «Крилами». Це довгоочікуваний альбом, адже з моменту виходу першого пройшло майже сім років. Та презентують його вже за декілька місяців.

Обкладину нового альбому «STANZA» презентували ще восени минулого року.
Фото: з офіційної сторінки гурту у «Vk.com»

«Цей альбом досить великий вийшов – 15 пісень. Скоро ми викладемо у мережу ще один трек і повідомимо вже точну дату його виходу. Зараз цього сказати не можу, бо потрібно зробити ще деяке дозведення» – поділився Андрій Журба.

Також він розповів, що альбом переважно україномовний, але у ньому також будуть пісні російською і англійською мовами.

«Пісні нового альбому це історії про людей, історії про себе, про кохання, про своє місце у житті, про те, що люди думають, але бояться сказати вголос. У ньому також будуть пісні, присвячені подіям, які відбуваються в Україні, і тим хлопцям, які воюють на Сході» – поділився фронтмен гурту.

А поки альбом не вийшов, Андрій Журба радить прихильникам слухати трек, радіти життю, мріяти і закохуватися.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую