ye-logo.v1.2

Від розумово відсталого до генія. У Хмельницькому показали виставу «Квіти для Елджернона»

Культура 2368

Молдовський актор Олексій Штирбул зірвав бурхливі оплески і крики «браво».

Другий день міжнародного фестивалю «Відлуння» стартував із вистави «Квіти для Елджернона» у виконані молодого молдовського актора Олексія Штирбула. Його герой – розумово відсталий хлопець Чарлі Гордон, який мріє стати розумним. Після успішної операції на миші на прізвисько Елджернон експеримент провели на людині.


Сенсація! Чарлі почав розумнішати на очах. За кілька місяців він вивчив 20 іноземних мов, математику та безліч інших наук. Він пізнав, що таке кохання до жінки та спробував зустрітися зі своїми батьками, які відмовилися від нього ще у дитинстві. Та батьки «відмовилися» впізнавати розумного сина.

Чарлі після операції.

Він працює прибиральником у пекарні, а коли починає розуміти, що там з нього усі кепкують, покидає роботу.

Чарлі став настільки розумним, що дослідив поведінку Елджернона і виявив, що на нього чекає така ж швидка деградація, як і інтелектуальне зростання. Першим помер Елджернон, і Чарлі носив квіти на могилку миші…


Коли хлопець сильно підвищив свій інтелектуальний рівень, на нього чекало страшне відкриття...

Олексій Штирбул зіграв свого персонажа надзвичайно майстерно. Він бездоганно перевтілився як у розумово відсталого хлопця, так і в інтелектуального генія. А наприкінці зірвав бурхливі оплески і крики «браво» від глядачів.


  ...Він зрозумів, що неминуче деградує.

Читайте також, як у рамках фестивалю "Відлуння" виступили білоруські актори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую