ye-logo.v1.2

Наш репортаж: як у парку Чекмана стартував сезон сімейного відпочинку

Культура 5599
Попри жарку погоду, відвідувачів у парку було дуже багато
Попри жарку погоду, відвідувачів у парку було дуже багато. Фото: автора

Свято тривало увесь день.

Сьогодні, 7 травня, у Хмельницькому офіційно відкрили сезон сімейного відпочинку. У парк імені Чекмана на свято «Тато, мама, я – дружна сім’я!» прийшло в рази більше людей, ніж у звичайний вихідний. Цілими родинами хмельничани каталися на велосипедах і атракціонах, малеча ганяла на машинках, стрибала на батутах, і усі їли солодку вату з морозивом.

Як і обіцяли, організатори влаштували для дітей ціле свято з конкурсами і призами. Малеча змагалася у тому хто кого перекричить, хто кого переспіває, і навіть у тому, хто кого перемалює. За це вони отримували подарунки у вигляді морозива, запрошень на різноманітні атракціони, у дитячий розважальний центр та багато іншого.

Для малечі підготували багато конкурсів.

Діти наввипередки бігли до сцени, коли оголошували конкурси. І навіть якщо не здобували в них перемогу, не дуже розчаровувалися, адже виграти приз можна було у наступному. Їм ще безкоштовно роздали ящик морозива, тож часу на «посумувати» не було.

У конкурсі малюнків перемогли дівчата, які намалювали квіткову планету. За це вони отримали сертифікати на відвідування дитячого розважального центру.

Для тих, хто не брав участі в конкурсах, також було багато розваг на будь-який смак. Хтось катався на гойдалках і годував тварин у зоокуточку, а хтось – «відривався» на атракціонах і ганяв на машинках.

 

Кожен відвідувач зміг знайти розвагу на свій смак.

Багато хто до парку не прийшов, а приїхав. І не тільки на машинах: ролики, велосипеди, самокати, скейти – колес було чимало.

Ті, хто прийшов без транспортного засобу, могли покататися на міні-автобусі.

З велосипедом прийшла й молода сім`я Ліщишиних. Шестирічний Влад саме проходив складну трасу по канатній доріжці, а його тато знімав це на телефон. Мама Руслана каже, що пасивний відпочинок – це точно не про них.

  

Шестирічному Владу найбільше сподобалася канатна доріжка.

«Ми завжди надаємо перевагу активному відпочинку. А сьогодні особливий день, адже нарешті вихідний, і ми можемо погуляти і відпочити усі разом» – поділилася хмельничанка.

На святі була й концертно-розважальна програма.

Між конкурсами на сцену парку виходили юні таланти Хмельницького. Вони розважали відвідувачів танцями і піснями, а взамін отримували безліч оплесків і вигуків «браво».

 

На сцені виступали як танцювальні колективи міста, так і сольні виконавці.

Свято відкриття сімейного відпочинку у парку імені Чекмана триває й досі. А завершиться все о 20:00 годині вогняним шоу від театру вогню та світла «ZLights» поблизу танцювального майданчика.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую