ye-logo.v1.2

«Новий Податковий кодекс схожий на маленьку білу тваринку»

Культура 2385

Цей та ще багато інших влучних жартів можна було почути на благодійному виступі КаВееНщиків «Подаруй дитині усмішку», зібрані кошти від якого передадуть на потреби одного з дитячих будинків Хмельницького

Аби залучити більше глядачів, ціна на квитки була досить символічною – лише 10 гривень. До того ж, у холі Хмельницької обласної філармонії можна було віддати «зайві» гроші з вашого гаманця для знедолених маленьких хмельничан, аби подарувати їм краплинку своєї любові та небайдужості.

Звісно, гра, в якій взяли участь 9 команд та одна команда-гість, не носила характер змагань. Проте рішенням журі та глядачів таки вибрали «переможця», якому вручили символічний благодійний кубок. Тож перемогу одноголосно виборола команда «Кофе в постель», які зазначили у розминці, відповідаючи на запитання із залу: «Як ви потрапили у КВН?», що потрапили сюди через … «кофе в постель».

Не оминули й пожартувати щодо прийнятого Податкового кодексу: «Новий Податковий кодекс схожий на маленьку білу тваринку. Це – пісєц!», – зазначили учасники команди «Back On». Вони навіть влаштували весілля «юзефів» «Вконтакте», чим потішили публіку.

В новій іпостасі предстала команда «Погранці», які замість звичної форми курсантів військової академії одягли гусарські мундири. Та, користуючись нагодою, запрошували усіх самотніх дівчат, яким вже виповнилося 18 років, до готелю «Жовтневий». Справжні гусари, що й сказати!

Як завжди, не обійшлося без нових «відкриттів»: одна з команд вигадала автомат поповнення рахунку, який «дає здачу», інша порівняла себе з дверцятами маршрутки, щоб «хлопали сильніше». А ще хмельничани відкрили «дешевий та сердитий» аналог депілятора – запальничку «Крікет». Фінальним був виступ команди «Платінум», яка не брала участі у боротьбі за Кубок, але не завадило хлопцям підняти тему довгоочікуваного у Хмельницькому «Мак Дональдса» і поставити гарячу крапку у стилі реп.

 Загалом, атмосфера була досить веселою, з легким присмаком еротики, сучасною інтерпретацією народних висловів та духом єднання заради благородної мети. Під час новорічно-різдвяних канікул організатори разом з командами поїдуть у Вовковинецьку школу І-ІІІ ступенів для дітей-сиріт, щоб подарувати все те, що принесли глядачі, учасники та гості благодійного кубку КВН.

«Суму зібраних коштів ми оголошувати не будемо, – каже Денис Пименов, один із організаторів та учасник команди КВН «Платінум», – але скажу, що наші люди щедрі не лише на посмішки. Глядачі принесли багато іграшок, одягу, особистих речей. Особливо вразив нас усіх великий дитячий гоночний автомобільний трек, який приніс хтось із глядачів, думаю, діти-сироти теж будуть за нього по-особливому вдячні».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую