ye-logo.v1.2

Вперше в Україні: швейцарські рокери «Death by Chocolate» виступлять на фестивалі «Respublica»

Культура 2330
Гурт «Death by Chocolate» виступити в Україні вперше
Гурт «Death by Chocolate» виступити в Україні вперше. Фото: deathbychocolate.ch

Гурт стане хед-лайнером фестивалю у Кам’янці-Подільському.

Одним із хедлайнерів головної музичної сцени фестивалю «RespublicaFEST» стане потужний і добре знаний у Європі рок-гурт із Швейцарії «Death by Chocolate».

За кілька останніх років музиканти об’їздили з концертами ледь не увесь світ. Та в Україні швейцарці виступатимуть вперше і представлять тут свіжий альбом «Crooked For You», записаний із чотириразовим володарем «Grammy», культовим американським продюсером Вансом Пауелом.

Організатори фестивалю кажуть, що вже у вересні відвідувачі «RespublicaFEST» стануть свідками абсолютно несамовитого, драйвового і надпотужного перфомансу у виконанні «Death by Chocolate».

На фестивалі гурт виступить за підтримки Посольства Швейцарії в Україні. Сам Посол, пан Гійом Шойрер, минулого року вперше відвідав RespublicaFEST і був надзвичайно задоволений атмосферою заходу. Саме тому він обіцяє завітати на фестиваль і цьогоріч.

Нагадаємо, «RespublicaFEST-2017» відбудеться у Кам’янці-Подільському з 1 по 3 вересня. На фестивалі виступатимуть «Beissoul & Einius», «Антоха МС», «Leo Mantis», «Vivienne Mort», «Жадан і Собаки», «Антитіла», «Без обмежень», «DETACH», «Panivalkova», «KADNAY», а також плеяда зірок 90-х: Юрко Юрченко (Yurcash), «The Вйо», «Аква Віта», «Хамерман Знищує Віруси», та ще понад 40 колективів.

Квитки на фестиваль можна придбати на сайті «Сoncert.ua» за ціною 200 гривень (на один день) і 430 гривень (на три дні).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую