ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт «Синтез DNK» презентував дебютний кліп (ВІДЕО)

Культура 3510
Презентація кліпу відбулася під час концерту на даху
Презентація кліпу відбулася під час концерту на даху. Фото: Софії Телеховської

Це сталося під час концерту на… даху.

 В оригінальній обстановці на даху будинку, у «ДАХ - дійсно відкритий простір», відбудеться концерт і презентація кліпу від хмельницького гурту «Синтез DNK». Музиканти презентували свій перший кліп, створений на пісню «Історія».
«Це історія про кохання, про те, що іноді воно буває сумним чи трагічним, та все одно варте того, щоб його пережити. Ця композиція суттєво відрізняється від інших наших робіт, тим не менш, ми нею пишаємося», - розповідає лідерка гурту Надія Телеховська.

Режисерами кліпу стали Інна Зайченко та Дмитро Мостовий. Дмитро також займався відеозйомкою, а Інна зіграла головну роль. У кліпі присутні і музиканти: Надія Телеховська (вокал), Валерій Телеховський (флейта), Антон Горбатюк (акустична гітара). Однак їхня присутність, як і участь в процесі зйомки, мінімізована.


Під час концерту кліп показали за допомогою відеопроектора.

«Ми уявлення не мали, яким має бути кліп. Але, на щастя, звернулися до творчих людей, які взяли справу у власні руки і виконали її чудово», - розповідають музиканти.

  

Під час концерту-презентації. Флейтист Валерій Телеховський (зліва) і гітарист Антон Горбатюк.

Цікаво, що пісня «Історія» увійде до другого альбому, над яким музиканти активно працюють. Також у ньому можна буде почути пісні «Місто», «Глибина» та також інші композиції, які звучали на літніх концертах «Синтезу DNK».


Лідерка гурту Надія Телеховська (зліва) та режисерка кліпу Інна Зайченко. 

Також відбулася презентація кліпу і в інтернеті – на офіційному каналі гурту у YouTube.


Кліп на пісню «Історія» від хмельницького гурту... YeUa

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую