ye-logo.v1.2

Адреналін у 5D-форматі

Культура 4803

Полоскотати нерви хмельничани з недавніх пір можуть на новому атракціоні, який носить назву «5D cinema».

Він відкрився на другому поверсі торгово-розважального центру «Оазис», біля піцерії «Турбо-піца». Міні-кіно-театр усього на п'ять місць обладнаний за останнім словом кінотехніки.

Тут є усе, аби поринути у віртуальний світ – платформа із кріслами, що рухаються у такт музики та звуків, які огортають тебе повністю, переносячи у позаекранний простір, потужні вентилятори, що додають адреналіну, створюючи ефект присутності, і навіть крапельки води, що капають на тебе, коли потрапляєш під кіношний водоспад.

Демонструють на цьому атракціоні не справжні фільми, а короткометражні (від трьох до п'яти хвилин) мультики-кліпи, віртуальним учасником та героєм яких стаєш ти сам. Одягаєш спеціальні окуляри, сідаєш у крісло, вимикається світло і... ти вже летиш по американських гірках, занурюєшся у крижану воду, б'єшся з інопланетними істотами. Адреналін аж зашкалює! Коштує така розвага не дуже дешево – 20 гривень за один перегляд, але спробувати поринути у позаекранний світ таки варто.

До речі, не варто плутати цей атракціон із вивіскою при вході у ТРЦ «Оазис». Із багатозальним кінотеатром «Мультиплекс» він немає нічого спільного. Той має з'явитися у Хмельницькому лише у вересні. Саме тоді хмельничани зможуть насолоджуватися переглядом кінофільмів у 3D-форматі в залах нового кінотеатру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую