ye-logo.v1.2

Хмельницька бандуристка Марина Круть покинула шоу «Х-фактор 8»

Культура 5292

Дівчина не змогла потрапити до прямих ефірів.

Сьогодні, 4 листопада, під час чергового випуску шоу «Х-фактор» стало відомо, що хмельничанка Марина Круть залишила проект. Вона боролася за право взяти участь у прямих ефірах на каналі СТБ, виконавши пісню «Така, як ти» групи «Океан Ельзи» .

«Мені хотілося б, щоб цю пісню співали для мене, про мене. Але співаю її я комусь, і я знаю кому саме. Я розталася зі своїм хлопцем, але по цей день дуже його кохаю. Тому я спробую передати свої відчуття у пісні. Не знаю, чи мені вдасться це, проте я буду дуже старатися», - розповіла перед своїм виступом Марина.

Дівчина була у команді Насті Каменських, яка й вирішила подальшу долю Марини у проекті. Хоча зіркова тренерка похвалила її виконання пісні, але не обрала далі для участі у шоу. «Я бачила в тобі талант, я бачила, що ти дуже незвичайна. Але боялася, що ти залишишся на тому рівні, що прийшла в проект, - сказала Настя Каменських. - Мені потрібна дуже сильна команда в прямих ефірах. Я вітаю, що ти дійшла до етапу будинків. Я хочу, щоб ти знала - ти мені дуже подобаєшся. Але ти не проходиш далі».

Нагадаємо, на відбірковому кастингу «Х-фактору» Марина Круть отримала чотири «так» від суддів шоу, змусивши зал аплодувати їй стоячи.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую