ye-logo.v1.2

Бандуристка Марина Круть отримала чотири «так» від суддів шоу «Х-фактор 8»

Культура 5524

Зал аплодував відомій хмельничанці стоячи.

Марина Круть виступила на сцені шоу «Х-фактор 8» на відбірковому кастингу, виконавши пісню Rufus Wainwright - «Hallelujah». Випуск програми відбувся сьогодні, 14 жовтня, на каналі «СТБ».

Дівчина вразила зал і суддів неперевершеною грою на бандурі та ніжним голосом. Завдяки успішному виступу, усі члени журі сказали Марині заповітне «так», не поскупившись на гарні відгуки.

«Я скажу тільки одне: Ви сон, від якого не хочеться прокидатися. Це було неперевершено. У вас чотири «так», побачимося в таборі», - сказав один з суддів шоу Дмитро Шуров (PianoБой) після виступу артистки.

Водночас Настя Каменських зізналася, що номер Марини Круть її дуже вразив: «Це золото, коли людина вміє так робити», - сказала співачка.

Марина Круть у свої 21 рік брала участь вже в більш, ніж 30-ти міжнародних і всеукраїнських конкурсах. Здобула чимало нагород. Але в батьків ніколи не було часу на неї. «Мені б хотілося, щоб біля мене завжди кожен концерт були батьки, щоб вони слідкували за моєю творчістю. Але так сталося, що вони постійно працювали. Мама працювала в дві зміни, я її практично не бачила, тата також, - ділиться Марина під час інтерв’ю на «Х-факторі». - Моїми другими батьками стали мої викладачі. Хотілось, щоб цей проект став певним сигналом. «Мам, привіт. Ти бачиш? Я тут!»

Сьогодні ж дівчина не тільки нагадала в черговий раз про своє існування батькам, але й показала свій талант на всю Україну, вразивши тисячі сердець своєю музикою.

Шанувальники музикантки одразу почали вітати її у соцмережах
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую