ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть всесвітньо відому рок-оперу про життя Моцарта

Культура 2161
Кількість квитків обмежена
Кількість квитків обмежена. Фото: gastroli.ua

Концертну версю покажуть в обласній філармонії.

Хмельничан запрошують подивитися захоплюючу історію життя, кохання і смерті великого австрійського музиканта-віртуоза Вольфганга АмадеяМоцарта. Що цікаво, композитор постане перед глядачами справжнім рок-музикантом, який заперечував канони і несправедливість свого часу. Тож у цей вечір розповідь про його життя перетвориться на шалений рок-концерт із 24 рок-хітів про силу пристрасті і справжній талант.

Світова прем’єра «MOZART L'Opera Rock» відбулася у вересні 2009 року в Парижі. Спочатку ідея революційної і практично скандальної постановки здавалася авантюрою – розказати про життя Моцарта у стилі рок. Та неможливе виявилося не тільки можливим, а ще й успішним. Відтоді рок-оперу «MOZART» відвідали мільйони глядачів, вона стала першим мюзиклом, знятим у форматі 3D, і отримала «діамантовий» статус за більш ніж 800 тисяч проданих копій альбому. А тепер побачити її концертну версію зможуть і хмельничани.

«Рок + Моцарт + великий симфонічний оркестр + хор + рок-бенд + 7 найкращих солістів! Скуштувавши цей неймовірний коктейль, кожен із глядачів неодмінно захоче ще. Меломани та шанувальники якісних шоу будуть вражені яскравими костюмами, дивовижною сценографією, запаморочливим світловим шоу і безсмертною музикою», – кажуть організатори.

У концерті задіяно понад 100 артистів. Фото: gastroli.ua

У Хмельницькому «MOZART L'Opera Rock LE CONCERT» покажуть у середу, 13 грудня, в приміщенні обласної філармонії (вул. Гагаріна, 7). Початок – о 19:00 годині.

Квитки на концерт можна придбати у касі філармонії, або на сайті «karabas.com». Їх вартість – 330-700 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую