ye-logo.v1.2

Вечір-пам’яті: у Хмельницькому згадували Григорія Сковороду

Культура 2860
Ректор Інституту соціальних технологій Михайло Чайковський розповів присутнім про значущість спадщини Григорія Сковороди
Ректор Інституту соціальних технологій Михайло Чайковський розповів присутнім про значущість спадщини Григорія Сковороди. Фото: facebook.com/hist.ua

Українському філософу 295 років від дня народження.

Нещодавно, у Хмельницькому відбувся вечір присвяченому 295 річниці від дня народження українського філософа, просвітителя-гуманіста Григорія Сковороди.

Ініціатором зустрічі виступило керівництво хмельницького Інституту соціальних технологій. Студенти ВУЗу, викладачі, поети, актори та усі, хто цінує творчість вітчизняного філософа, зібралися у приміщені Подільського товариства імені Григорія Сковороди аби ще раз згадати творчість геніального просвітителя.

Студенти декларували вірші, а ректор Інституту соціальних технологій Михайло Чайковський розповів присутнім про значущість спадщини Григорія Сковороди для людей сьогодення.

«Григорій Савич — український просвітитель-гуманіст, філософ, поет, педагог. Настанови, які він давав під час життя, актуальні й досі. Григорій Сковорода мав величезний вплив на своїх сучасників і на дальше українське громадянство, і то не лише своєю етичною наукою, а головним чином своїм життям, в якому слово ніколи не розходилося з ділом: його вчення було в повній згоді з його життям», - розповів під час зустрічі Михайло Євгенович.

Також наприкінці вечора-пам’яті усі присутні мали можливість переглянути фільм «Таємний Сковорода» та обговорити його.

Студенти ВУЗу, викладачі, поети, актори та усі, хто цінує творчість вітчизняного філософа, зібралися у приміщені Подільського товариства імені Григорія Сковороди.

  

Студенти декларували вірші та співали пісні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую