ye-logo.v1.2

В обласному центрі пройшов вечір іспанської музики

Культура 2857
Чарівний квартет (зліва направо): концертмейстер  Ірина Соболєва, заслужена артистка України Фатіма Чергіндзія, танцівниця фламенко Ольга Шарапа, гітарист Костянтин Осинський
Чарівний квартет (зліва направо): концертмейстер Ірина Соболєва, заслужена артистка України Фатіма Чергіндзія, танцівниця фламенко Ольга Шарапа, гітарист Костянтин Осинський. Фото: з Фейсбук-сторінки Фатіми Чергіндзії

У полоні андалузької пристрасті опинилася хмельницька філармонія.

«Танець з кастаньєтами» - саме під такою назвою в Хмельницькій обласній філармонії відбувся концерт. Участь у ньому взяли заслужена артистка України Фатіма Чергіндзія, концертмейстер Ірина Соболєва, гості з Києва – танцівниця фламенко, керівник українсько-іспанського культурного центру «Школи фламенко» Ольга Шарапа та гітарист Костянтин Осинський.

Концерти Фатіми Чергіндзії для глядачів – завжди свято і прихильники її творчості з нетерпінням очікують нових зустрічей. І співачка не перестає дивувати своїх шанувальників не лише майстерним виконанням різноманітних та мало відомих творів, а також творчим підходом до організації концерту. Чого б був вартий вечір іспанської музики без прекрасного вокалу, кастаньєт, танцю та гітари. Завдяки цьому усі присутні наче побували в Іспанії та занурилися в андалузькі пристрасті запального фламенко Ольги Шарапи – південно-іспанської народної музики, яка поєднує і пісню, і танець під віртуозний супровід гітари Костянтина Осинського.

Ті, хто завітав на концерт, познайомилися з творчістю іспанських та аргентинського композиторів, насолодились майстерним виконанням артистів, а запальна, темпераментна музика додала настрою й позитиву.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую