ye-logo.v1.2

Організатори «Respublica FEST» проведуть велику дводенну конференцію

Культура 1957
Для музикантів уже відкрили реєстрацію
Для музикантів уже відкрили реєстрацію . Фото: з архіву

Захід відбудеться у столиці.

Один із найбільших музичних та стріт-арт фестивалів України «Respublica FEST» влаштує велику дводенну конференцію для музикантів та арт менеджерів. Захід пройде під кодовою назвою «Вікно у Європу», де всі бажаючі зможуть дізнатися, як саме пробитись на цей бажаний ринок.

«3-4 лютого 2018 року в серці Києва, на Подолі, пройде "Respublica FEST Conference" – міжнародний дводенний захід для спеціалістів музичної індустрії, присвячений можливостям виступів та промо у Європі. Запрошені спікери із Швеції, Угорщини, Швейцарії і вітчизняні спеціалісти розкажуть:

  • - про можливість побудови європейського туру;
  • - як зацікавити букінг-агенції працювати з музикантами та які можливості це надає;
  • - як правильно побудувати професійну та фанатську ком’юніті навколо себе;
  • - які можливості для музичного обміну між країнами та як саме європейські програми можуть допомогти Україні;
  • - що таке ліцензування і як найвигідніше продати свою музику у фільми та рекламу та багато іншого», – йдеться у повідомленні.

До речі, мови заходу – українська, російська і англійська без додаткового перекладу.

Організатори також повідомили, що денна частина заходу пройде у форматі дискусійних панелей та вільного спілкування всіх учасників. А вечірня – це виступи восьми молодих українських артистів, які будуть змагатися за можливість виступити на великій сцені «RespublicaFEST» восени 2018 року. Що цікаво, переможців буде вибирати не поважне журі, а публіка за допомогою своїх вхідних квитків.

Усі бажаючі музиканти можуть подати заявку відсьогодні і до 20 січня тут. А зацікавлені у самій конференції можуть придбати квитки на сайті «concert.ua». Їх вартість – 250 гривень (2 дні, денна та вечірня частина), 150 гривень (3 або 4 лютого, денна та вечірня частина), 100 гривень (3 або 4 лютого, тільки вечірня частина).

Конференція для музикантів і арт-менеджерів відбудеться у вихідні 3-4 лютого, в клубі «Теплий Ламповий» (вул. Глибочицька,72; м. Київ). Початок заходу кожного дня – о 14:00 годині, початок шоукейс-частини – о 19:00 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую