ye-logo.v1.2

«Приїхав Kishe – всі дівчата його», –

Культура 3749

співали в суботу, 29 січня у нічному клубі «СВ» прихильники відомого телеведучого та співака.

Андрій Kishe привіз до Хмельницького свою сольну програму. Разом з ним публіку розважали Dj Gipsy, Pj-шоу «Токіо» та учасники конкурсів, які згадували пісні співака, імпровізували та експериментували з піснями та музикою Kishe. За це спонсори щедро обдаровували сміливців знижками на послуги туристичних агенцій та спортивних клубів, партнерів заходу. Усе нічне дійство організував Олег Плахотнюк та його Odessa Promo Grup. Після майстер-класу від салону «Max-Tatoo», конкурсів від Dj Gipsy та запальних танців від Pj-шоу «Токіо», які були «на розігріві» численна публіка зустріла головного гостя шквалом аплодисментів та захоплюючими вигуками. Андрій Kishe очікування меломанів виправдав і відпрацював програму, як то кажуть, «на ура». Мінімум слів, максимум музики та танців – так коротко можна сказати про сольну програму, яку співак, до речі, відпрацював «на живо». Усі слова та враження від хмельницької публіки були після концерту, «за зачиненими дверима». Журналістам співак розповів про свої сніданки, роботу на телебаченні та про те, чому його робота була катуванням для колег та режисерів.
Кілька років Андрій працює на першому національному музичному каналі «М1». Каже, що головною умовою його роботи у ранковому ефірі було вільне володіння українською мовою. «Я, м’яко кажучи, не носій української мови, тому, коли отримав пропозицію вести ранкові ефіри, то перші три місяці роботи – це було катування мене, режисера, глядачів і партнерші, для якої українська була рідною», – згадує співак. Паралельно з роботою на телебаченні він не залишав сцену та гастролі. За словами Андрія, у шаленому ритмі життя бувало іноді, що засипав просто за кермом автомобіля на перехресті поки світлофор показував червоний. Прокидався, коли ззаду водії не просто сигналили, а вже голосно нецензурно лаялися. «Зараз я можу спати до першої-другої години дня, – тішиться Андрій Kishe, – адже зазвичай, після концертів, лягаю спати десь о третій ночі». А тим часом, каже, що пізні сніданки йому готує … няня. І одразу ж додає «ну, це не моя няня, а моєї донечки. Вони, разом з моєю дружиною готують домашні напівфабрикати». Андрій – зразковий сім’янин, який у шлюбі вже шістнадцять років. Разом з дружиною виховує донечку, однак на концерт приїхав без обручки. На питання «чому?» зробив вигляд, що знітився і з гумором сказав що «сам не знає чому».
Попри телебачення, постійні концерти та роботу в студії Андрій Kishe встигає займатися плаванням, відпочивати на природі з сім’єю, працювати в дуеті з відомими артистами та ді-джеями, а також брати участь у різних телевізійних проектах. Про останню роботу, проект «Народна зірка» він каже, що «то була гарна мотивація для подальшої роботи свого роду рейтинговий хід». Ще один рейтинговий хід – спільні проекти в сусідній Росії. Наразі рідний брат співака веде переговори з кількома тамтешніми артистами. Каже, що йому неважливо де працювати, адже і в Хмельницькому, і в Росії його публіка сприймає однаково – шаленіє, співає і «відривається» разом з ним.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую