ye-logo.v1.2

Романтика, гумор, рок та багато іншого на сценах столиці в 2018 році На правах реклами

Культура 1891

Події, які не залишать байдужим нікого

Ви з тих, хто ні хвилини не сидить на місці, любить відриватися в нічних клубах, веселитися в шумних компаніях? Тоді вам обов'язково варто заглянути на наші афіші, щоб не пропустити цікаві події в Новому році. Тут знайдеться захід і для любителів освітнього відпочинку, прихильників гумористичних програм та шанувальників популярної вітчизняної музики.

Запрошує «Дизель-шоу»

Знаменитий український гумористичний проект вже встиг стати улюбленцем мешканців Києва і гостей столиці. Артисти підготували нову весняну програму та пропонують відчути легку атмосферу свята, випробувати теплу весняну атмосферу в останні дні зими. Талановиті артисти та гумористи порадують майстерною грою. Щоб не пропустити захоплюючу подію і зарядитися позитивним настроєм та енергією не на один день, бронюйте квитки своєчасно.

Коли: 21-22 лютого

Де: Палац «Україна»

Купити квиток https://kontramarka.ua/uk/dizel-sou-novaa-vesennaa-programma-44088.html

Привітання з 8 Березня від Олега Вінника

Представниці прекрасної статі обов'язково будуть у захваті, отримавши в подарунок до 8 Березня - квитки на концерт повелителя жіночих сердець Олега Вінника. У весняне свято ви отримаєте справжній феєрверк емоцій, отримаєте можливість насолодитися чарівним голосом і незвичайною харизмою. Особливістю концертної програми є шанс взяти участь в голосуваннях за трек-лист концертної програми. Квитки вже у продажу.

Коли: 8 березня

Де: м. Бровари, ТРЦ «Термінал»

Купити квиток https://kontramarka.ua/uk/oleg-vinnik-44239.html

Музична платформа

У березні всіх шанувальників українських виконавців знову збирає «Музична платформа». На одному концерті ви зможете насолодитися зірками різної величини, які тільки що зійшли на небосхилі вітчизняної естради або вже не один рік радують своїх відвідувачів популярними хітами. У списку учасників тільки шановані українською публікою імена: MONATIK, TARABAROVA, Неангели, Злата Огневич, Даша Астаф'єва та багато інших талановитих виконавців і груп. Гарний настрій забезпечено кожному.

Коли: 28 березня

Де: Палац «Україна»

Купити квиток https://kontramarka.ua/uk/muzicna-platforma-44151.html

Imagine Dragons в Києві

Американський колектив вперше порадує своїм сольним концертом українських любителів року. В останній літній день на Олімпійському відбудеться масштабне шоу від Imagine Dragons. Славу вони отримали завдяки своїм хітам і альбомам Radioactive, Smoke + Mirrors, Believe і Thunder. Любителям року обов'язково слід потрапити на концерт і краще про це подумати заздалегідь.

Коли: 31 серпня

Де: НСК «Олімпійський»

Купити квиток https://kontramarka.ua/uk/imagine-dragons-44285.html

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую