ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 22-28 січня

Культура 3171
З Сайтом Є ви завжди будете у курсі подій!
З Сайтом Є ви завжди будете у курсі подій!. Фото: mini-rivne.com

Програма заходів.

Хоча різдвяні свята вже минули, у Хмельницькому протягом цього тижня відбудеться чимало цікавих заходів. Тому кожен зможе знайти собі щось до душі.

Для тих, хто хоче зайнятися саморозвитком, організують кілька лекцій: з кібербезпеки, тайм менеджменту, веб-дизайну, стосунків між чоловіком і жінкою. Діток навчать, як використовувати кольори в житті, проведуть кілька цікавих вистав і турнір з настільних ігор.

Не пропустіть у понеділок презентацію книги Андрія Куркова "Рух Емаус", а у вівторок показ фільму "20000 днів на Землі". У філармонії цього тижня проведуть кілька чудових концертів, а у кінотеатрі Шевченка відбудеться вечір пам’яті Василя Стуса.

Якщо ж вам хочеться чогось екзотичного, незабаром у Хмельницькому проведуть дегустацію віскі, вечірку латиноамериканських танців. Для любителів літератури у суботу пройде зустріч, де обговорюватимуть книгу Елізабет Ґілберт "Їж, молись, кохай".

Також не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють низку експозицій: виставка робіт учасників обласного мистецького конкурсу імені Людмили та Миколи Мазурів "Подільська палітра", виставка живопису, кераміки, скла з музейної колекції "Зимові канікули", експозиція "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставка живопису, скульптури з музейної колекції "Соборність України. Естафета поколінь". Нещодавно в художньому музеї відкрили ювілейну виставку живописних та графічних робіт родини Анісімових. А в музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій "З балкончика" Валерія Дядюри з міста Ромни.

Аби після роботи ви могли активно, весело чи пізнавально провести час, Сайт Є підготував для вас чергову порцію заходів, що заплановані на найближчі дні. 

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (22 січня)

 

Фото: KHARKIV Today

Презентація книги Андрія Куркова "Рух Емаус"

Презентація відбудеться за участі самого автора. Рух "Емаус" - солідарне об'єднання людей, котрі через складні життєві обставини втратили дім і волю до життя, та тих, котрі
загострено відчувають несправедливість у світі й готові взяти на себе відповідальність.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Лекція "Якості та обов'язки чоловіка і жінки"

Хмельничанам розкажуть про стосунки між членами сім'ї.
Під час лекції обговорять питання: сімейні обов'язки, функції членів сім'ї, розвиток необхідних якостей, різниця між повчанням і вихованням, до чого призводить незнання тонких законів взаємовідносин.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна 33

Вартість: безкоштовно

Відкриття пам’ятної дошки Євгену Коновальцю

У Хмельницькому відбудеться відкриття пам’ятної дошки Євгену Коновальцю. Меморіальну дошку встановлять на будинку по вулиці Гагаріна, 18. Будівля є щойно виявленим об'єктом культурної спадщини, нині – громадська приймальня Хмельницької міської ради.

Коли: 12:00

Де: вул. Гагаріна, 18

Вартість: безкоштовно

Урочистості з нагоди Дня Соборності України

Сьогодні, після двох десятків років Незалежності, проблема соборності України є не менш актуальною. Акт возз’єднання УНР та ЗУНР – історичний факт, який показав безсилля будь-яких спроб роз’єднати український народ, протиставити українців один одному.

Коли: 12:30

Де: Хмельницька дитяча школа мистецтв, вул. Гагаріна, 3А

Вартість: безкоштовно

Вівторок (23 січня)

Фото: Роккульт

Показ фільму "20000 днів на Землі"

"Поділля-центр" розпочинає показ нового британського кіно. Запрошують усіх поціновувачів інтелектуальних фільмів. Першим покажуть фільм "20000 днів на Землі" режисерів Айана Форсайта та Джейна Полларда. Фільм про життя відомого музиканта Ніка Кейва. Свого часу стрічка була номінована на премію BAFTA.

Коли: 17:00

Де: Телерадіокомпанія "Поділля-центр", вул. Володимирська, 92

Вартість: безкоштовно

Лекція "Що потрібно знати про веб-дизайн"

Лекція орієнтована на графічних дизайнерів, які планують вивчати UX/UI, новачків, які хочуть стати веб-дизайнерами, та всіх, хто працює з дизайнерами та хоче дізнатися більше про суть їхньої роботи.

Коли: 18:30

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Середа (24 січня)

Фото: gazeta.ua

Вечір пам’яті Василя Стуса «Птах душі»

У програмі книжково-ілюстративні та фотовиставки «Журавлем небесним на Вкраїну повернусь..» Постановка та сценарій народного артиста України Володимира Смотрителя за участю моно-театру «Кут», народного аматорського театру «Дзеркало» міського будинку культури та поетів Хмельницького.

Коли: 18:30

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Лекція з кібербезпеки

Сьогодні комп'ютером вміють користуватись навіть малі діти, тому, влаштування безпеки персонального комп'ютера стало нагальною потребою. Аби навчитись безпечно користуватись ПК та вберегтись від вірусів, пропонуємо лекцію- тренінг "Кібербезпека сьогодні: захистись вчасно!"

Коли: 18:30

Де: Карітас. Хмельницький, вулиця Зарічанська 10\3

Вартість: 50 гривень

Лекція "Тайм менеджмент: організація та планування часу сучасної людини"

У добі 24 години: комусь його вистачає, а комусь зовсім обмаль. Як навчитися встигати все? Виявляється, це зовсім просто.

Коли: 18:30

Де: Мистецький простір, пр-т Миру, 103/1

Вартість: безкоштовно

Дегустація швейцарського солодового віскі

До міста приїздить співвласник Langatum Distillery Ltd, Christoph B. Nyfeler. Він розкаже історію власного віскі і представить п'ять позицій віскі для дегустації.

Коли: 19:00

Де: WINETIME, вул. Проскурівська, 16

Вартість: 590 гривень

Концерт "Скрипкові і вокальні шедеври"

Прекрасний вечір чудової музики. Участь беруть камерний оркестр (художній керівник і головний диригент Тарас Мартиник), Тарас Зданюк, Евеліна Любонько, Оксана Цмур, Володимир Заранський (творчий керівник - професор ЛНМА імені М. Лисенка).

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50-60

Четвер (25 січня)

 

Фото: exploreyork.org.uk

Турнір із настільних ігор "Поліція з громадою"

Кому потрібні круті емоції та враження, тим на турнір. Цікавий ще й тим, що ігри ці будуть грати разом із поліцейськими. Крім того, на учасників чекають призи.

Коли: 15:30

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Вистава "Наречений із Єрусалиму"

Іноді люди приховують самотність за буденними справами. Це звична справа і для героїв вистави "Наречений із Єрусалиму". У холостяка Саймона, до речі, не дуже й то молодого, є сестра Рахель. Саймон вирішує видати сестру заміж, а оскільки вона не набагато молодша за брата, то це може бути її останній шанс на заміжжя. Найкращим претендентом за вибором брата став Лейзер із сонячного Ізраїля. Ніби все добре складається, але любовний трикутник створює Бені - господар квартири, де проживає Рахель. Бені давно вже закоханий у Рахель.
Як це все вирішиться, можна дізнатися, відвідавши виставу.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Івент "Криптовалюта, блокчейн і майнінг"

Вам розкажуть про майнінг, юридичні моменти ІСО, криптовалют і майнінгу, а також проблеми, про які не говорять. Спікери івенту: Євген Туранов, Ігор Маркевич та Нік Богданов.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 250 грн при оплаті до 15-ого січня включно, 320 грн - до 24 січня включно, 370 грн - у день проведення заходу

П'ятниця (26 січня)

Фото: aotsytsyy.blogspot.com

Лекція «Теорія кольору і як його використовувати в житті»

Що таке колір? Як із ним працюють художники, дизайнери, стилісти? Нам щодна на очі потрапляють сотні кольорів і кожен із них щось означає і виконує свою функцію. Колір не тільки допомагає відрізнити зіпсоване яблуко від свіжого, а й визначає те, як зробити наші профілі в інстаграмі успішними та гарними, таке само й одяг - виразним і привабливим.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Концерт «Іспанська пристрасть»

Хмельницчан запрошують на концерт за участю академічного симфонічного оркестру обласної філармонії. Диригентом буде Раміро Аріста (Аргентина), а солістом –гітарист Максим Заводний.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50-60 гривень

Субота (27 січня)

  

Фото: GQ, facebook.com

Літературний захід "Говоримо про..."

Аби прочитані книги не були забутими, їх треба обговорювати. І чим більше, тим краще. Якщо у тебе немає такої компанії, то Літературний БАЗАР
Хмельницький чекає в гості. Цього разу обговорюватимуть книгу Елізабет Ґілберт "Їж, молись, кохай".

Коли: 18:30

Де: Кафе "Еклер", вул. Соборна, 43

Вартість: безкоштовно

Конференція з Інтернет-маркетингу

Для підприємців та маркетологів західної України, для нетворкінгу, знайомств та обміну досвідом, у Хмельницькому проведуть перший регіональниу конференцію з Інтернет-маркетингу. На Вас чекають лекції, лайфхаки, факапи та фідбеки від п’яти експертів з Одеси, Києва і Кракова.

Коли: 9:00-18:00

Де: Клуб «СВ», вул. Cвободи, 1A

Вартість: 450-950 гривень

Лекція "Театр, у який закохуються"

Закохуються в краєвиди, подорожі, у жінок... А чи знали ви, що можна кохати театр?! А Наталія Хілобок, театрознавиця, викладачка Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, знає і готова поділитися тим, яким має бути такий театр.

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71, кім. 36

Вартість: безкоштовно

Казка про Омелька

Це історія про те, як у казковому королівстві сталася біда: плаче молода Царівна, вередує та й годі, і ніхто не може її розвеселити. Кого тільки батько Цар не запрошував, та все дарма. Навіть гадки нема, хто зможе допомогти. А хоча..., чи не той то Омелько, що жне жито помаленьку ? Ну, звичайно, він, бо саме він пошкодував Щуку та відпустив назад в ополонку її діток. І тепер, по щучому велінню, по Омельковому хотінню збудуться будь-які чудеса.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25 гривень

Неділя (28 січня)

Фото: з архіву

Концерт «The BEST of ROCK»

У Хмельницькому відбудеться концерт рок-музики у виконанні симфонічного оркестру обласної філармонії. Рок і класика зіллються воєдино і створять неперевершену, драйвову і піднесену атмосферу.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обасна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Музична комедія "Фараони"

За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Вечірка "SalsaDanceParty"

Ти любиш танцювати, але тобі не вистачає компанії? Ось, тепер є. Танцювальна вечірка "SalsaDanceParty" чекає на всіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Salsa Victoria - Школа соціальних танців, вул. Старокостянтинівське шосе, 7Б, 4-ий під'їзд

Вартість: 30 гривень

Хмельницькі міські кваліфікаційні змагання з рукопашного бою

До участі в змаганнях допускаються спортсмени рукопашного бою школи Самсон-Право віком 7-9, 10-11, 12-13, 14-15 років, які підготовлені за правилами змагань із рукопашного бою
із легкого, дозованого та безконтактного видів.

Коли: 9:00

Де: ОЦФВУМ, вул. Пилипчука, 41

Вартість: за участь у 1 версії - 80 гривень, у 2 версіях - 140 гривень, за участь у 3 версіях - 180 гривень, за участь у 4 версях - 200 гривень

Вистава "Чарівні сніжинки"

Театр ляльок підготував виставу для маленьких відвідувачів. "Чарівні сніжинки" вже чекають. Мало хто знає, але перед Новим Роком сніжинки бувають чарівними і можуть виконати
будь-яке бажання. Саме такі чарівні сніжинки Сніговичок подарував Ведмедику. Про це дізналася хитра Лисичка і розпочалися справжні зимові пригоди та новорічні дива.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую