ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть фільм «Гарт сталевих»

Культура 1828
У Хмельницькому покажуть фільм «Гарт сталевих»
У Хмельницькому покажуть фільм «Гарт сталевих». Фото: із Фейсбуку

На презентації фільму виступлять лідери рок-гуртів “Riffmaster” та “Мотор’Ролла”.

Уже за кілька днів, а саме у четвер, 25 січня, у Хмельницькому відбудеться показ документальної стрічки "Гарт Сталевих" про підготовку майбутніх бійців Сил спеціальних операцій України. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

У рамках презентації фільму відбудеться обговорення рекрутингової кампанії Сил спеціальних операцій України, порядку й умов зарахування на військову службу за контрактом та роз'яснення, як саме отримати унікальну можливість військовослужбовцям інших родів (військ) Збройних Сил України випробувати себе і стати воїном спеціального "значення".

"Стрічка «Гарт сталевих» - це насамперед мотивація випробувати себе в надлюдських умовах для досягнення бажаної мети. Це перевірка мотивації кандидата, його моральної готовності, психічної та психофізіологічної здатності виконувати завдання в будь-яких умовах. А перевірити ці показники, які є основними, можливо тільки створюючи максимальні навантаження", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають автори фільму, після перегляду, глядачі отримають повне уявлення, які складнощі долають військовослужбовці під час проходження етапу відбору на кваліфікаційний курс.

У заході візьмуть участь начальник прес-служби Командування ССпО ЗС України, Олексій Никифоров та
інструктор навчального Центру ССпО.

Також під час презентації виступлять автор та виконавець, лідер гурту "Riffmaster" Андрій Антоненко та лідер гурту "Мотор’Ролла” Сергій Присяжний.

Отож, презентація фільму та концерт відбудуться у четвер , 25 січня, о 16.00 у Хмельницькій обласній філармонії. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую