ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 2-4 лютого

Культура 2531
Бажаємо Вам насичених вихідних!
Бажаємо Вам насичених вихідних!. Фото: psychologytoday.com

Програма заходів.

Перші вихідні лютого порадують хмельничан черговою порцією цікавих подій. Протягом наступних кількох днів у місті проходитимуть різноманітні тренінги, виступи улюблених гуртів, спортивні чемпіонати, вистави, виставки та ще багато цікавого.

У п’ятницю відкриють одразу дві нових виставки у Хмельницькому. Київський художник Іван Михайлов презентує виставку безлюдних пейзажів «Край землі», зображуючи кримські причали, пляжі, вулиці. Для діток ж буде цікава виставка вухастих і пухнастих, де вони зможуть поглянути на кроликів, білочок, єнотів та інших милих тваринок.

Також цими вихідними для дітлахів підготували розважальні заходи в одному з торгових центрів міста. На малят чекають експерименти з божевільними професорами і морські пригоди з Губкою Бобом і піраткою. А у філармонії маленьким хмельничанам покажуть музичну казку про безстрашного Петрика.

Сьогодні виповнюється три роки з дня гибелі українського співака і композитора Андрія Кульменка. Аби вшанувати його пам'ять, хмельничани зберуться цього дня разом, слухаючи пісні та переглядаючи найкрутіші інтерв'ю музиканта.

Крім того, для меломанів цими вихідними у кількох закладах міста виступатимуть драйвові музичні гурти: "Funhouse Band", "Black Cat Bone", "Видрові доли", "Denomen".

Не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій "З балкончика" Валерія Дядюри з міста Ромни. У відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки експонується виставка живопису нейрохірурга Віталія Літучого. Крім того, у Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють кілька експозицій: "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставка живопису, скульптури з музейної колекції "Соборність України. Естафета поколінь". Також нещодавно у Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.».

Щоб ви змогли провести вихідні продуктивно та із задоволенням, Сайт "Є" зібрав для вас найцікавіші події, які відбудуться в Хмельницькому цими вихідними!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (2 лютого)

 

Фото: shcherbenkoartcentre.com, АиФ-Украина

Виставка "Край землі"

Де шукати край землі? Чи існує він узагалі? І якщо так, то на що він схожий? Виставка київського художника Івана Михайлова "Край землі" робить спроби дати відповідь.

Коли: 19:00

Де: MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Вечір пам’яті Кузьми «Місця щасливих людей»

Андрій Кузьменко - фронтмен гурту "Скрябін", співак і композитор та просто "свій" хлопець. Минуло 3 роки відтоді, як Андрій помандрував у кращі світи, але пам'ять і той слід, який він залишив, живе і житиме.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Музична казка "Петрик і Вовк"

Казка має сподобатися діткам. Вона про безстрашного Петрика, котрий з допомогою Пташки зумів перехитрити й провчити Вовка. Участь беруть камерний оркестр, солісти духових груп Академічного симфонічного оркестру, артисти балету Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля".

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7, органна зала

Вартість: 30-40 гривень

Чемпіонат України з кікбоксингу

Проходить серед ДЮСШ та спортивних клубів. Чудова можливість узяти участь у змаганнях всеукраїнського рівня тим, хто займається, і подивитися на бої тим, хто захоплюється.

Коли: 10:00

Де: Спорткомплекс ХОЦВУМ, вул. Пилипчука, 41

English Speaking Club: Festivals

Цього разу в клубі спілкуватимуться на тему фестивалів. Чи належите ви де олюдей, котрі вважають фестивалі одним із найкращих відпочинків? Які фестивалі вам до душі? Чи хотіли
б ви зробити щось схоже у своєму місті?

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, "Вікно в Америку", вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Funhouse Band"

До Хмельницького приїздить супер-мега-драйвовий кавер бенд, який умить створить вам гарний настрій та примусить танцювати.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Black Cat Bone"

Black Cat Bone - первісне дике рокабіліті з нотками вестерна, гарними гітарними рифами та зубодробильною ритм-секцією. Гурт проведе сеанс худу та примусить танцювати кожного.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул.Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виставка вухастих і пухнастих "Братик Кролик"

На вас чекають кролики, морські свинки, шиншили, білочка, два єноти, два папуги-інтелектуали. Можна гладити, годувати, фотографуватися - такого ще не було!

Коли: 10:00-19:00

Де: ТЦ "Магніт" (ІІ поверх), вул. Кам'нецька, 21

Вартість: 40 гривень дитячий, 50 гривень дорослий, 40 гривень студентський та пенсійний

Субота (3 лютого)

 

Фото: YouTube, Con Estilo TV

Експерименти з божевільними професорами

Розваги для дітей на вихідні. Шалений вихідний із божевільними професорами чекає на всіх.

Коли: 17:00

Де: ТЦ "Оазис" (ІІ поврх), вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Практикум "Психологія цілепокладання. Як досягти цілей"

Усім, хто хоче реалізувати свій потенціал. Неважливо, чи є у вас свій бізнес чи поки лише ідея, або взагалі бажання знайти покликання. Ви навчитеся правильно формувати цілі та досягати їх, незважаючи що це - бізнес, розвиток або особисте життя.

Коли: 11:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 800 гривень

Відкритий чемпіонат із гирьового спорту серед юнаків та дівчат

Прийди та перевір себе! Під таким гаслом проходять змагання з гирьового спорту серед юнаків та дівчат.

Коли: 9:00

Де: Клуб "СВ", вул. Свободи, 1А

Виступ гурту "Видрові доли"

Видрові доли - гурт, який не потребує представлення, бо у Хмельницькому їх знають усі.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Denomen"

Denomen - чернівецький адекват-скандал-рок гурт. "Троє дужих пацанів, що рубають сучасні, потужні, драйвові і водночас мелодичні, доступні й прості рифи про філософське, актуальне й давно забуте", - так кажуть про них організатори.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушеввського, 62

Вартість: безкоштовно

Вистава "Бабусина пригода"

Усі дітки люблять пригоди. Якщо не самим ці пригоди влаштовувати, то хоча б читати про них або дивитися, як із цим справляються інші. Пригода - то така річ, яка може трапитися з кожним. Може й з бабусею, про що ця вистава. Якщо вам цікаво, у яку пригоду втрапила бабуся, то варто прийти на виставу "Бабусина пригода".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25 гривень, дітям до 2.5 років - безкоштовно.

Неділя (4 лютого)

 

Фото: thinkglobal.xyz, moviepilot.com

Морські пригоди з Губкою Бобом і піраткою

Море, Губка Боб і піратка разо утворюють гримучу суміш, що чекає на дітлахів, яким до вподоби пригоди. Не пропустіть неймовірні розваги.

Коли: 17:00

Де: ТЦ "Оазис" (ІІ поверх), вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Вечір романсу

Романс - це душевний, зворушливий і хвилюючий музичний жанр. Свої улюблені романси виконає Тетяна Степанівна Поліщук, вона приготувала спеціальну програму. Ці легендарні композиції доторкаються до людської душі.

Коли: 14:00

Де: Відділ мистецтв Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Лекція "Інноваційна школа ThinkGlobal"

Лекція для майбутніх засновників шкіл, освітян та активних батьків. Лектор - речник із академічних питань мережі інноваційних шкіл ThinkGlobal Артур Кочарян.

Коли: 12:00

Де: Коворкінг "Tetris", вул. Кам'янецька, 19 (3-ій поверх ТГРК "Либідь Плаза")

Вартість: безкоштовно

Вистава "Червона Шапочка"

Казку про Червону Шапочку знають усі дітки, але чи всі бачили виставу?! Усім, хто не бачив, і тим, хто хочк подивитися ще раз, покажуть дитячу виставу "Червона Шапочка" у театрі "Дивень"

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25 гривень, дітям до 2.5 років - безкоштовно

Комедія "За двома зайцями"

Гарна, але бідна чи багата, але з довгим носом - кого обрати? Класика не вмирає, Голохвості тим паче. Нова вистава старої п'єси. І хоча всі знають, що буде, коли поженешся за двома зайцями, Голохвастий усе ж таки спробує. 

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень.

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую