ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 16-18 лютого

Культура 6441
Бажаємо Вам приємних вихідних
Бажаємо Вам приємних вихідних. Фото: Tochka.net

Програма заходів.

Робочий тиждень добігає кінця, а значить зовсім скоро на хмельничан чекають очікувані вихідні. Сайт Є підготував чергову підбірку найцікавіших заходів у місті, аби кожен міг насолодитися відпочинком, провівши час з користю та задоволенням. Цей тиждень видався багатим на відкриття нових мистецьких виставок. Лише вчора у «Галереї на Проскурівській» презентували «Локалітети», а в фотомузеї виставку «Луганський майдан. Сторінки спротиву». А вже сьогодні у виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відкриють виставку-продаж творчих робіт під назвою «Мистецтво заради миру», а в приміщенні музею історії міста Хмельницького покажуть виставку військової мініатюри «WW2micro. Друга світова в мініатюрі» хмельничанина Геннадія Совви.

Якщо ж ви не поціновувач походів до музею, цими вихідними у Хмельницькому у різних закладах міста виступатимуть молоді і талановиті музичні гурти. Серед них: Sex Blender, Firejam, Dandies, Black Jack та Banana Bus. Крім того, для хмельничан виступлять людина-орекстр Олег Універсальний та колишній учасник проекту "Гриби" #KYIVSTONER, а у філармонії влаштують концерт «Шедеври європейського романтизму».

Не обійдеться без цікавих майстер-класів. Містянам розкажуть як «дружити з грішми», як стати «володарами часу», як вигідно прибутково продавати через Інтернет, або ж навчать скетчингу.

Діткам теж не доведеться сумувати. Для них будуть і вистави, і розваги й навіть дитячий концерт.

Також не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки експонується виставка живопису нейрохірурга Віталія Літучого. Крім того, у Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють експозиції "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", "Зимові канікули. Живопис, керамика, скло з музейної колекції". У Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї діє виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.». В арт-центрі «MASLO» показують виставку київського художника Івана Михайлова «Край землі». А у приміщенні сервісного центру ПАТ "Хмельницькобленерго" (вул. Свободи 57/2) відкрили виставку фотографій "Спогади про літо" Миколи Шафінського.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (16 лютого)

 

Фото: kult.km.ua, facebook.com

Виставка "Мистецтво заради миру"

Продаж творчих робіт. Учасники виставки - учні дитячих шкіл естетичного виховання Хмельницького, а також живописці Володимир Корнєв та Володимир Овчарук, чия творчість давно і добре відома.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, вул. Проскурівська, 65

Вартість: безкоштовно

Виставка "WW2micro. ІІ світова в мініатюрі"

На виставці представлено масштабні моделі військової техніки часів Другої світової війни у відповідному антуражному оточенні хмельничанина Геннадія Совви. Військово-історична мініатюра - один із найоригінальніших видів колекціонування та один із найяскравіших різновидів образотворчого мистецтва одночасно.

Коли: 15:00

Де: Музей історії міста Хмельницький (вул. Проскурівська, 30)

Вартість: безкоштовно

Концерт KYIVSTONER

KYIVSTONER - відомий блогер, він смішить своїми витівками весь інтернет-простір. Зараз він знімає короткі смішні ролики й займається сольною кар'єрою. Новий сольний проект
називається "Невідомість".

Коли: 22:00

Де: Нічний клуб "Сахар", вул. Купріна, 3

Вартість: 100-400 гривень

Концерт "Обласна дитяча філармонія"

Учасниками заходу є камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент - Тарас Мартиник, ведучий програми - Володимир Щур.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Презентація курсу React Native

На заході ви дізнаєтеся про React native - фреймворк для створення кроссплатформенних додатків для IOS та Android, оглянете JavaScript, познайомитеся з ментором курсу Олександром Галицьким, дізнаєтеся про формат та деталі навчання та отримаєте відповіді на всі ваші запитання.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109, (5-ий поверх)

Вартість: безкоштовно

Виступ гуртів Sex Blender та Firejam

Психоделік-рок-гурт Sex Blender та рок-гурт Firejam приїдуть заспівати хмельничанам аж зі Львову. Тож не пропустіть!

Коли: 21:00

Де:Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виступ Олега Універсального

Олег - "Універсальний солдат" рок-н-ролу, вулкан драйву та позитивної енергії. До речі, прізвище це в нього справжнє. Це людина - оркестр. Олег встановив національний рекорд та входить до Книги Рекордів України як той, хто грає на 10-и музичних інструментах одночасно.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Засідання English Speaking Club: Love and Valentine's Day

Цього тижня святкують День закоханих, або ж, як його ще називають, День святого Валентина. Тож найкращою темою для обговорення може бути лише кохання. Що означає кохання для вас, для історії людства. Кохання породжує мистецтво, через кохання починаються війни, створюються сім'ї.

Коли: 17:00

Де: "Вікно в Америку", Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (17 лютого)

 

Фото: YouTube, vsiknygy.net.ua

Майстер клас зі скетчингу

Із собою мати: будь-які художні матеріали (від кулькової ручки до олійних фарб), запас паперу (про дорогі скетчбуки краще не думати, підійде А4 для принтерів), тека або планшет, аби було зручно малювати на колінах.

Коли: 14:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Читання сучасної української драматургії "Мерехливці та Нерухомі"

Учасники акторської школи "Пармезан" представлять п'єсу "Мерехливці та Нерухомі" Юрія Сушка. На читанні буде можливість поспілкуватися з автором особисто.

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71, кімната 36

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Володар часу" (тайм-менеджмент)

Як усе встигати за всього лиш 24 години на добу. Це справді реально. Просто потрібно планувати свій час. Як саме це зробити розкаже Тетяна Левицька на майстер-класі.

Коли: 13:00

Де: Символдрама у Хмельницькому, вул. Герцена, 8

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас "Дружба з грошима"

Як ви ставтеся до грошей? А як вони до вас? Досягнення фінансової незалежності - справа, яка зажадає багато уваги і сил.

Коли: 11:00

Де: Символдрама у Хмельницькому, вул. Герцена

Вартість: 100 гривень

Дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені"

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Концерт гурту "On the WANE"

ON THE WANE - київський гурт, один із перших в Україні почав грати відроджений нойз-рок й ноу-вейв. А нещодавно вони випустили новий альбом "Schism", який вони і збираються
презентувати в Хмельницькому.

Коли: 21:00

Де: Gastro Bar 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виступ гуртів Black Jack та Banana Bus

Ще один сюрприз на вихідні. У Гастробарі виступлять одразу два музичні гурти - Black Jack та Banana Bus. Обіцяють драйвовий вечір.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виступ Dandies

Dandies - представники рокабілі-сцени з Молдови. Організатори обіцяють, що буде позитивно, драйвово самобутньо. Учасники гурту - Ірина Скокова (гітара, вокал) та Віталій Калмацуй (контрабас, бек-вокал).

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Фрвнка, 10

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Від 0 до 50+ продажів в день через Prom, OLX, Facebook"

На майстер-класі розтлумачать усе, що стосується того, як масово продавати через OLX, як робити продажі через Prom.ua, які товари будуть продаватись у 2018 році, як продавати товари з націнкою 300 % через Facebook, як продавати новинки одним із перших і "знімати всі вершки".

Коли: 11:00

Де: Клуб "СВ", вул. Свободи, 1А

Вартість: 350 гривень

Розваги для діток у ТРЦ "Оазис"

Цієї суботи Оазис запрошує діток відзначити День доброти. Крім того, буде ще й майстер клас, на якому виготовлятимуть заколки з фетру й "живі іграшки".

Коли: 15:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Неділя (18 лютого)

Концерт "Шедеври європейського романтизму"

У програмі: твори Ш. М. Відора, К. Сен-Санса, Е. Жигу, Й. Райнбергера, Л. В'єрна. Виконуватиме романтичні шедеври Наталія Молдован (орган).

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Творчий вечір «Любов варта всього»

Книгарня "Є" та Молодіжне творче об’єднання «Літературний базар» запрошує поетів, музикантів, письменників та людей, які люблять літературу. Окрім запланованої програми під час заходу буде діяти «Вільний мікрофон».

Коли: 16:00

Де: Книгарня "Є", вул. проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Вистава для дітей "Дванадцять місяців"

Зима, сніг, очікування дива. "Дванадцять місяців" знову й знову зачаровують і змушують вірити в казку. Адже дива трапляються там, де в них вірять. І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

Коли: 12:00

Де: академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Дитяча вистава "Золоте курча"

Хитра, підступна і практична Лисиця пропонує Вовку, який завше голодний, простий метод "чесного" збагачення. Треба всього-на-всього відідбрати в Золотої Курочки Золоте Яєчко, із нього висидіти Золоте Курчатко, а те вже буде нести золоті ячка для Вовка. Цю аферу вони зробили, але не до кінця.

Коли: 12:00

Де: обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Розваги для діток у ТРЦ "Оазис"

Цієї неділі Оазис пропонує для діток завітати в країну Мульті-Пульті. Крім того, буде ще й майстер клас, на якому виготовлятимуть заколки з фетру й "живі іграшки".

Коли: 15:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую