ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 26 лютого-4 березня

Культура 2131
Гарного Вам тижня!
Гарного Вам тижня!. Фото: betanews.com

Програма заходів.

Новий тиждень – нові враження. І чекати вихідних, аби приємно відпочити зовсім не обов’язково. Вже з понеділка у Хмельницькому відбуватимуться заходи, які можуть бути до вподоби вам. І щоб ви не пропустили найцікавіше, ми підготували для вас чергову підбірку подій, які відбудуться у нашому місті протягом 26 лютого – 4 березня.

У вівторок  для хмельничан проведуть тренінг «Відповідальні батьки», а ввечері зіграють концерт "Від французького романтизму до сучасності". Вже наступного дня відбудеться кліматична вечірка з ароматом кави, квест «The Great Game».

У четвер усіх запрошують до клубу настільних ігор, у п’ятницю – на концерт-діалог "Crescendo музики крізь призму співу. Крім того, буде кілька корисних тренінгів, цікавих лекцій, емоційних вистав та ще багато іншого.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозиції "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". В арт-центрі «MASLO» показують виставку київського художника Івана Михайлова «Край землі». У приміщенні сервісного центру ПАТ "Хмельницькобленерго" (вул. Свободи 57/2) діє виставка фотографій "Спогади про літо" Миколи Шафінського. У фотомузеї показують «Луганський майдан. Сторінки спротиву». У виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка-продаж творчих робіт «Мистецтво заради миру». А в в приміщенні музею історії міста Хмельницький показують виставку військової мініатюри «WW2micro. Друга світова в мініатюрі».

Отож, щоб не пропустити найцікавіше, плануйте своє дозвілля завчасно разом з Сайтом Є.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (26 лютого)

Фото: з архіву

Виставка-продаж «Мистецтво заради миру»

На багодійній виставці представили майже дві сотні мистецьких творів, серед яких 150 робіт декоративно-прикладного мистецтва і 40 образотворчого. Отримані гроші організатори передадуть волонтерам, які допомагають українським військовим.

Коли: 9:00-18:00

Де: Виставкова зала дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (Проскурівська, 65)

Вартість: безкоштовно

Вівторок (29 лютого)

Фото: profspilka.kiev.ua

Тренінг "Відповідальні батьки"

На тренінгу будуть доступні теми особливостей дитячої фізіології та навантажень на дитячий органім при ДТП, надання невідкладної допомоги при ДТП дітям різного віку та всього, що може стосуватися дитини-пішохода. Захід стане корисним абсолютно всім.

Коли: 11:00

Де: Хмельнцька гуманітарно-педагогічна академія, вул. Проскурівського підпілля, 129

Вартість: безкоштовно

Виступ "Від французького романтизму до сучасності"

Участь у виступі беруть Ольга Зернаєва (флейта, м. Днапро), Ольга Антощук (сопрано, м. Дніпро), Тетяна Грицан (фортепіано, м. Дніпро). У програмі виконають твори Сен-Санса, Муке, Відора, Вериківського, Жербіна, Фільц, Шамо, Брондзя, Скорика, Сааратського.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Середа (28 лютого)

Фото: bokosmart.com

Кліматична вечірка з ароматом кави

Організатори пропонують доєднатися до них і випити горнятко кави, частинку приємного оточення, гарну музичку та мову про те, що впливає на нас теперішніх і майбутніх. У програмі: посиденьки і розмовлялки на тему зміни клімату та чого це зачіпає кожного, міні-кінематограф зі словечками з натовпу, багацько кави та смаколиків і жива музика.

Коли: 18:30

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Вистава "Дерева вмирають стоячи"

Це зворушлива історія кохання літньої пари Еухенії та Балбоа. І це кохання може стати взірцем для ще одної пари молодих Маурісіо та Марти-Ісабел. Еухенія та Балбоа чекають на повернення онука, якого 20 років тому вони вигнали з дому. Але лайнер, на якому він плив, затонув, загинули всі. Так сталося, що Балбоа першим дізнався цю звістку і не сказав дружині, бо хотів уберегти її від страждань.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

КВЕСТ «The Great Game»

Такого в нашому місті ще не було! Квест, який збуджуватиме емоції і навіть подекуди лякатиме. Учасники змагатимуться із самими копами. Небезпечні завдання, несподівані засідки, переслідування та ще купа різних підстав. Шерлок нервово плакатиме в кутку. Якщо ти володієш дедуктивним методом або просто любиш небезпеку, то мерщій реєструйся і розкривай заплутані справи.

Коли: 16:00

Де: Обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Лекція "Як розвалити розподілену команду "

Лектор Олексій Лунков розповість про специфіку роботи з розподіленими командами, які погані поради можна дати лідеру розподіленої команди, про комунікацію в розподіленій команді та багато іншого цікавого й корисного.

Коли: 18:30

Де: Circle, вул. Грушевського, 66/1

Вартість: безкоштовно

Четвер (1 березня)

Фото: etcetera.media

Тренінг "Школа для батьків - 2"

Курс має на меті допомогти батькам у доброму вихованні дітей, фундаментом якого є взаєморозуміння, спілкування та формування характеру дитини згідно ціннісних орієнтирів.

Коли: 18:30

Де: ХОБФ "Карітас", вул. Зарічанська, 10/3

Вартість: 150 гривень

Концерт камерної музики

Участь у концерті беруть камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, художній керівник і головнй диригент - Тарас Мартиник, соліст Ілля Васячкін (саксофон, Бельгія-Україна). У програмі вори Глазунова, Молінеллі, Мартана.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50 гривень

Клуб настільних ігор "Четвергові настолки"

Організатори обіцяють багато настолок, гірлянд і гарну компанію. Серед настолок вибухові кошенята, знахідка для шпигуна, цитаделі, Орандж Квест, свинтус, діксіт, уно та інші.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (2 березня)

 

Фото: з архіву

Лекція "Правила дорожнього руху для велосипедистів"

Говоритимуть про те, як подолати страх перед велосипедом, як обрати (на що звертати увагу під час вибору, як його зберігати), про безпечне пересування велосипедом у місті.

Коли: 18:30

Де: БФ "Карітас", вул. Зарічанська, 10/3

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Почуття та стосунки. Майстерня сексуальності"

Чудова можливість отримати незабутній подарунок до Дня закоханих. Запрошують сіймені пари та ті, що у стосунках чи бажають їх створити. Цей тренінг чуттєвий, емоційний, сповнений близькості, відвертості. Чи все ви знаєте про свою сексуальність, а ваш контакт у парі? Чи дозволяєте собі свободу та насолоду? Треба про це поговорити.

Коли: 16:00

Де: Тренінгова компанія "Розвиток", вул. Зарічанська, 34/2

Вартість: 2000 гривень із пари

Концерт-діалог "Crescendo музики крізь призму співу

Концерт-діалог із Народним артистом України, професором Національної музичної академії імені П. І. Чайковського Олександром Востряковим. Участь також візьмуть випускники та учні маестро. Концертмейстер - Наталія Шмельова.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Субота (3 березня)

Фото: prostir.ua

V Всеукраїнська правнича школа з питань банкрутства

Участь у дискусії візьмуть висококваліфіковані фахівці різних сфер: науковці, судді, арбітражні керуючі, адвокати, представники Міністерства юстиції України. Це забезпечить пересічному студентові відчути всю проблематику та цікавість зазначеної тематики.

Коли: 10:00

Де: Хмельницький університет управління та права, вул. Проскурівська, 57

Вартість: 100 гривень - для членів Ліги студентів Асоціації правників України та членів Асоціації правників України; 150 гривень - для інших осіб

Виступ гуртів Esquizet та Osnova

Дві безкомпромісні київські формації зустрічаються на одній сцені! Енергія та міць гітарного рейву від Osnova плюс лякаючі, гранично спотворені гітарні експерименти Esquizet - кращі представники київського андеграунду.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Камерний концерт

Участь у концерті беруть струнний квінтет концертмейстерів "Perfetto" Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії, солісти Назар Хижий (кларнет, м. Львів), Тарас Малик (флейта, м. Хмельницький). У програмі твори Вебера, Меркаданте, Ботезіні.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

 Неділя (4 березня)

Фото: hronika.info

Вечір фортепіанних концертів Борткевича

Участь у вечорі беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, головний диригент - Сергій Леонов, солісти Євген Левкулич (Україна), Алія Акбергенова (Україна-Австрія), Павло Гінтов (США).

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую